logo

Gürsel Tekin CHP İBB Aday Adaylığını Kadıköy’den Duyurdu

Gürsel Tekin CHP İBB Aday Adaylığını Kadıköy’den Duyurdu

GURSEL TEKIN'IN BASIN TOPLANTISICumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in, Kadıköy İskele Meydanı’’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kadıköy’de yaptığı mitingle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Yaptığı açıklamayla CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını kamuoyuna duyuran Gürsel Tekin, “Sizden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmek için yetki istiyorum.”dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Anakara’da kalabalık bir gurupla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan parti kimliği alıp rozet takması ile ilgili şunları söyledi; “Sayın Sarıgül ve arkadaşları partimize katıldı. Hoş geldiler. Ama yetmez. Gezi’deki gençlerimiz de, Anti-Kapitalistler de tüm vatandaşlarımız gelsin. Uzun süredir İstanbul’daki temel sorunlarla çok yakından ilgilenen bir arkadaşınız olarak söylüyorum. Akşamları hiçbir TV ekranında İstanbul’un sorunları konuşulmuyor. Kimin geleceği değil İstanbul’un geleceği önemli.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ