logo

Gürsel Tekin, ‘İstanbul’da Seçimi Alacağız’

Gürsel Tekin, ‘İstanbul’da Seçimi Alacağız’

CHP’li Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday açıklandığında hazır olduklarını, 3 yıldır dolaştığı çeperlerinin sorunlarını iyi bildiğini iddia etiği İstanbul’da seçimi alacaklarını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

3 yıldır özellikle İstanbul’un çeperlerini çok dolaştığını, bu bölgelerin sorunlarını iyi bildiğini kaydeden CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan CHP İstanbul Milletvekili, İstanbul’u yönetmeye hazır olduğunu Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com okurlarına yaptığı özel açıklamada “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı yarın açıklandığında her şeyimizle hazırız. Kadromuz, projemiz, seçim otobüsümüz, ekibimiz, sloganımız, işaretimiz, şarkımız ile hazırız. Seçimi alacağız…” dedi.

İSTANBUL İÇİN ÇALIŞMALARA 3 ÖNCE BAŞLADIK

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yıla çıktığını, İstanbul için çalışmalara 3 önce başladığını ve ekibinin hazır olduğunu söyledi.

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ VE İBB BAŞKAN A.ADAY  GÜRSEL TEKİN’DEN www.itvhaber.com OKURLARINA ÖZEL AÇIKLAMA

Kars’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yılı kutlamalarına katılmak üzer Ataşehir’e gelen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com okurlarına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığı ile ilgili açıklamalar yaptı.

İSTANBUL’UN 39 İLÇESİNİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

CHP İstanbul Milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Gürsel Tekin, yaptığı açıklamada, “İstanbul’la ilgili 3 yıldır çalışmalarım devam ediyor. İstanbul’un 39 ilçesinin tamamının; sosyolojik olarak problemlerini, sorunlarını yakından biliyoruz ve aynı zamanda ihtiyaçlarının hepsini projelendirmiş, hazır vaziyette bekliyoruz. Çok güçlü bir kadromuz var. Diyebilirim ki; yerel yönetimlerde Türkiye’nin en deneyimli kadrosu oluştu. Gittim yurt dışında birçok arkadaşımızı kardeşimizi de getirdim. Bu ekiple çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

CHP İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN ADAYI KASIM SONU, EN GEÇ ARALIK BAŞINDA AÇIKLANIR

İstanbul bütün siyasi partiler için önemli olduğunun altını çizen Gürsel Tekin, partisinin İstanbul Büyükşehir Başkan adayını Kasım sonu, en geç Aralık başında açıklayacağını düşündüğünü kaydederek, “Takdir edersiniz ki: bu süreçte İstanbul çok önemli. İstanbul bütün siyasi partiler için önemlidir. Partimizin genel merkezi ve Genel Başkan İstanbul ile ilgili çeşitli çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalara, sivil toplum kuruluşların önerileri, araştırmalar, çeşitli kriterleri değerlendirerek ve örgütümüzün düşüncelerini sorarak bir karar verilecek. Benim gördüğüm büyük olasılıkla; bu ayın sonu veya Aralık ayı başında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklanacak” ifadelerini kullandı.

İBB BAŞKAN ADAYI YARIN AÇIKLANSIN HER ŞEYİMİZLE HAZIRIZ

Adaylığın yarın açıklanacak olsa çalışmalara ekip olarak hazır olduğunun altını çizen CHP İstanbul Milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Gürsel Tekin, yaptığı açıklamasında, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı yarın açıklandığında her şeyimizle hazırız. Kadromuz, projemiz, seçim otobüsümüz, ekibimiz, sloganımız, işaretimiz, şarkımız ile hazırız” dedi.

GÜRSEL TEKİN “İSTANBUL’DA SEÇİMİ ALACAĞIZ”

İstanbul’u iyi tanıdığını, özellikle İstanbul’un çeperlerini 3 yıldır dolaşarak sorunlarını yerinde ve yakından gördüğünü kaydeden Gürsel Tekin, İstanbul’da seçimi alacakları iddiası ile sürdürdüğü açıklamasını; “3 yıldır özellikle İstanbul’un çeperlerini çok dolaştım. Önce kendi ilçem Kadıköy’de başlayacağım. Referandum dönemi dahil olmak üzere daha çok Bağcılar, Esenyurt, Esenler, Sultanbeyli, Sultangazi’yi dolaştım. Çünkü buralar ne yazık ki uzun süredir unutulmuş. Ve çok sorunu var. Birikmiş sorunları var. Yapacağımız çalışma ve uygulayacağımız projelerle bu sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bu süreçte oralardaki vatandaşlarımızla da çok iyi iletişimimiz oldu. İstanbul’da seçimi alacağız…” ifadeleri ile tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ