logo

Güvercin Sevenler İftar Yemeğinde Buluştu

Güvercin Sevenler İftar Yemeğinde Buluştu

guvercin-seveler-dernegiAtaşehir Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Niyazi Yaman; Ramazan ayı nedeniyle verdiği iftar yemeğinde Güvercin sevenleri bir araya getirdi.

İçerenköy İlios Cafe Bristo’da verilen iftar yemeğine; Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Hakan Buztaş, Ataşehir 1. Dönem Meclis Üyesi Metin İnce, Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt, ATAMAD Başkanı Himmet Kaya, Ataşehir Ordulular Dernek Başkanı Ertuğrul Köleoğlu, Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erol Tepebaşı, Güvercin Sevenler Derneği üyeleri ve Güvercin Sevenler ile vatandaşlar katıldı.

Dernek Başkanı Niyazi Yaman ve dernek üyeleri, iftar öncesi ülkemize ve dünyaya barış gelsin diyerek barışın sembolü olan onlarca Güvercin uçurttular.

İftar yemeği öncesi konuşan Dernek Başkanı Niyazi Yaman; Katkılarından dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür ederek şunları söyledi: “ Biz her sene iftar yemeklerimizi sokaklarda veriyorduk. Bu sene kapalı alanda vermeyi uygun gördük. Güvercin, barış ve sevginin sembolüdür. Şu an dünya insanlarının buna çok ihtiyacı var. Dünyanın birçok yerinde zulümler yaşanıyor. Biz barışın, saygının ve kardeşliğin sembolü olan Güvercin’i herkesin beslemesini istiyoruz. Dünyamızı beyaz Güvercinlerle koruyalım. Şu an kirlenmiş bir dünya var. Her şeyin iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bunu da Güvercin Seven dostlarımızla başaracağımıza inanıyorum. Bu vesile ile tüm Müslümanların Ramazan ayını ve Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

İstanbulum Gazetesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ