logo

Hakkı Altınkaynak ‘İçerenköy’ü Önemsiyoruz’

Hakkı Altınkaynak ‘İçerenköy’ü Önemsiyoruz’

atasehir-icerenkoy_CHP_hakki _ altinkaynakCHP İçerneköy Örgütü Yürütme Kurulu CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın da katıldığı kahvaltılı toplantıda seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İçerneköy Mahalle Örgütü Yürütme Kurulu, Green Park Otel’de düzenlenen ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, ilçe sekreteri Aytekin Saday ile ilçe yöneticilerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda seçim çalışmalarını değerlendirdi.

25 Ocak Pazar günü Saat 10:00’da gerçekleşen kahvaltılı CHP İçerenköy Mahalle Örgütü Yürütme Kurulu toplantısında konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, 2014 yılında iki önemli seçimi başarı ile geride bıraktıklarını vurgulayarak; “Seçimler bitince biz de köşemize çekilmedik. CHP Ataşehir Örgütü sanki seçim devam ediyormuş gibi dinamik oldu. Arkadaşlarımız da bu heyecanımızın sürdürülmesi gerektiğini söylüyordu” diyerek seçimlere hazır olduklarının işaretini verdi.

Sorumluluklarımızın Bilincindeyiz

Türkiye’nin gittikçe ağırlaşan sorunlarının çözümünün CHP tarafından bulunması gerektiğini bildiklerini söyleyen Hakkı Altınkaynak, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) birimi Ataşehir İlçe Örgütü olarak biz de sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Türkiye’de ilk defa Ataşehir’de mahalle meclislerini biz uygulamaya koyduk. Mahallelerimizde bulunan ve sorumluluk alan en nitelikli kadrolarımızla mahalle meclislerini oluşturduk. 2015 seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde mahallerimizdeki örgütlenmeleri yenileme gerektiğini düşündük. Arkadaşlarımızın seçimlerdeki çalışmalarda ortaya koydukları performansları mahalle örgütlenmelerine yansıtmayı düşündük” dedi.

İçerenköy 55 Bine Seçmeniyle Türkiye’nin En Büyük Mahallerinden

55 bine yakın seçmeni ile Türkiye’ni en büyük mahalleleri arasında yer alan İçerenköy Mahalle Örgütü Yürütme Kurulu ile bir araya geldikleri toplantının bu yenilenme çalışmaların ilki olduğunu söyleyen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “Ataşehir’in ve İstanbul’un varoş niteliğinde olan mahalleleri arasında yer alan, yerleşim ve mülkiyet ile birlikte alt yapı sorunları olan bir mahallemiz İçerenköy. Bu mahallede % 50 oy almak bizim için çok önemli. Belediye Başkanımız ve arkadaşlarının hizmetleri oy oranımızı artırmakta önemli etken. Bunun için İçerenköy önemsediğimiz bir mahalle. İçerenköy örgütümüzün yürütmesi il başlattığımı mahalle örgütlerimizle buluşuma programımızı bundan sonra da her iki haftada bir mahalle örgütümüzle sürdüreceğiz. Bu toplantılarla hem yürütme, hem örgüt arkadaşlarımız bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlayarak çalışmalarındaki verimi artırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Murat Karayalçın ile birlikte İstanbul İl örgütünde yeni bir yapılanmaya gidildiğini hatırlatan Hakkı Altınkaynak, 4 milyon hane ve 10 milyon seçmenin olduğu büyük bir kent olan İstanbul’da 33 bin seçim sandığı olduğunu, her sandığa 2 kişi ile 66 bin kişi ile çalışmalarının gerektiğini söyledi.

“ORKAP Çalışmasında 7 Bin Eve Girdik”

Biz bu rakamı İstanbul’da 40 bin olarak belirledik. Ataşehir’de de bu çalışmayın en yüksek seviyede uygulayacağız” diye konuşmasını sürdüren Hakkı Altınkaynak, “Biz yerel seçimlerde Ataşehir’deki 110 bin evden 90 binine girdik. Örgütle Dayanışma Projesi (ORKAP) uygulamasında Türkiye’de pilot bölge İstanbul, İstanbul’da da Ataşehir ve Ümraniye seçildi. Ataşehir’in 3 mahallesine 3 haftalık çalışmada 7 bin eve girdik” diyerek ORKAP projesi hakkında bilgi verdikten sonra seçim stratejilerini öncekinin aksine  4 – 5 ana konu üzerine kuracaklarını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ