logo

Hakkı Altınkaynak ‘İftar Sofrası Türkiye Mozaiğini Güçlendirir’

Hakkı Altınkaynak ‘İftar Sofrası Türkiye Mozaiğini Güçlendirir’

Hakki AltinkaynakCHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınakaynak Ferhatpaşa Necmettin Erbakan Parkı’nda iftar sofrasına kartılımın yüksek olmasını bölgedeki aktivite eksikliğine bağladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ferhatpaşa Necmettin Erbakan Parkı’nda Ataşehir Belediyesi tarafından kurulan ve 5 bin kişinin katıldığı iftar Sofrası’nı değerlendiren, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınakaynak; yan yana oturup lokmalar paylaşıldığında, birlikte dua edildiğinde; her bölgeden insanın bir arada olmasının çok güzel olduğunun altını çizip; Cumhuriyet Halk Partisi olarak kendilerinin de arzu ettikleri tablonun bu olduğunu ifade etti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınakaynak’ın Recep Kenan’a, Ferhatpaşa Necmettin Erbakan Parkı’nda 5 bin kişinin katıldığı iftar Sofrası’nı değerlendirdiği ve bayram mesajının da yer aldığı özel açıklaması:
Güzel bir Akşam. Belediyemizin düzenlediği bu iftar organizasyonunda her yaşta, her bölgeden insanların bir arada olması çok güzel. Bizim de arzu ettiğimiz tablo buydu. Herkesin kardeşçe, yan yana olması duygusunu pekiştirmek. Bu organizasyonlar bizim gelecekte düşündüğümüz Türkiye mozaiğinin giderek daha da güçlenmesini sağlayacaktır.

Yan yana, lokmalarımızı paylaştığımız zaman; yan yana oturup, birlikte dua ettiğimiz zaman; bizim birlikteliğimizi ve birbirimize olan sevgimizin saygımızın artacağın görüyoruz. Bu akşam, bu açıdan; beklide son bir yılın yoğun duygularını yaşayıp izlediğim bir akşam oldu.

Ben, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak bir ay boyunca bütün bölgelerdeki iftar programlarına katıldım. Bu akşam da iftar programlarının finaline yakışan bir Ramazan gecesi oldu. İnsanlarımızın bu bölgede sosyal aktivitelerinin olmadığını biliyoruz. Bu programlara bu yoğunlukta katılıyor olması, insanların ilgiye ihtiyaçları olduğunu, bu tür faaliyetlerin yapılması gereğini gösterdi.
Belediyemiz bu eksikliğin farkında ki; bugüne kadar bu bölgede beşinci faaliyetini yapıyor. Çünkü Ferhatpaşa biraz ihmal edilmiş bir mahallemiz. Ama, bu gün belediyemiz Ferhatpaşa’ya hak ettiği ilgiyi gösteriyor. İnsanları bir arada ve mutlu görmek çok güzel. Biliyorum ki gelecekte bunu çok daha güzel bir şekilde yaşayacağız.

Bu duygularla Ataşehirlilerin ve tüm ülkemizin, Ramazan ayı, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ