logo

Halkbank Ataşehir’e ilk gelen banka

Halkbank Ataşehir’e ilk gelen banka

İstanbul’daki birimlerini ve Ankara’daki genel müdürlüğünü İstanbul’a taşıma planları yapan Halkbank, Finans Merkezi  Batı  Ataşehir’e taşınıyor.

Halkbank Ataşehir’e ilk gelen banka

Recep Kenan/Ataşehir

Ankara’daki genel müdürlüğünü İstanbul’a taşıma planları yapan Halkbank bu yıl içinde Batı Ataşehir’e taşınıyor.

Vakıfbank’ın genel müdürlüğünün İstanbul’a taşımasından sonra Halk Bankası da İstanbul’a taşınma planları yapmaya başladı.

Bunun için Ataşehir’de Finans Merkezi projesi kapsamında bu bölgeden arazi satın alan Halk Bankası, İstanbul Finans Merkezi projesi tamamlanmadan Batı Ataşehir’e taşıyor.

Büyük ölçüde taşınma işlemlerini tamalayan Halkbank, genel müdürlüğünü Ataşehir’e taşıyan ilk banka oluyor.

Halkbank Batı Ataşehir’e taşınma bu yıl içerisinde tamamlama planları yapıyor.

Ama bu taşınma ilk aşamada Ankara’daki genel müdürlük birimlerinin İstanbul’a taşınması şeklinde olmayacak.

Banka, İstanbul’da 5 ayrı lokasyonda faaliyet gösteren genel müdürlük birimlerini bu yılın ilk altı ayında tek bir noktada toplama planları yapıyor.
Bunun için belirlenen yer ise Ataşehir. Halk Bankası’nın genel müdürlük biriminde 2700 kişi görev yapıyor. Bunların 1.600’ü İstanbul’da görev yaparken 1.100’ü ise Ankara’da çalışıyor.

İstanbul’a görev yapan 1.600 genel müdürlük çalışanının 5 ayrı lokasyonda çalıştığını vurgulayan Halk Bankası Genel Müdürü Sülayman Arslan, bu yıl içerisinde bu 5 ayrı birkimi tek bir noktada toplayacaklarını söyledi. Böylece verimliliğin artırılacağını söyleyen Arslan, “Finans merkezi ile ilgili çalışmlar şu anda proje aşamasında. Bu proje tamamlanana kadar biz İstanbul’daki birimlerimizi Batı Ataşehir’e taşıyacağız” dedi.

Böylece Halk Bankası genel müdürlüğünü Ataşehir’e taşıyan ilk banka oluyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ