logo

‘Halkı Tiyatro İle Buluşturmak Çok Önemli Bir Hizmet’

‘Halkı Tiyatro İle Buluşturmak Çok Önemli Bir Hizmet’

Enis Fosforoğlu, Ataşehir Belediyesi 10. Tiyatro Festivali kapsamında  tek kişilik gösterisi “İYİ MİSİN?” ile Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluştu.

Ataşehir Belediyesi 10. Tiyatro Festivali birbirinden değerli oyunları ve oyuncuları ağırlamaya devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi Halit Akçatepe Sahnesi’nde 16 Mart Cumartesi Enis Fosforoğlu tek kişilik gösterisi “İYİ MİSİN?” ile tiyatroseverlerle buluştu.

Gösteri sonrası Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu tarafından, Enis Fosforoğlu’na Ataşehir Belediyesi’nce hazırlanan Çanakkale Zaferi’ni anlatan özel bir kitap takdim edildi.

Gösteri sonrası Enis Fosforoğlu’na  Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu tarafından, Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi’ni anlatan özel bir kitap takdim edildi.

Enis Fosforoğlu da oyun sonrası yaptığı kısa değerlendirmede geçtiğimiz yıl da tiyatro festivalinde yer aldıklarını belirterek, “Halkı tiyatro ile buluşturmak çok önemli bir hizmet… İnteraktif bir oyun oynuyorum. Oyuna katılımınız da çok iyiydi. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutlu oldum. Yeniden görüşmek dileğiyle,” şeklinde konuştu.

Kendi yazdığı 90 dakikalık tek kişilik gösterisiyle tiyatroseverlerin karşısına çıkan Enis Fosforoğlu, günümüz Türkiye’sindeki güncel olaylara karşı tepkilerini seyirciyle paylaşıp; hayata ilişkin ince detayları aktararak, kimi zaman güldürüp kimi zaman hüzünlendirdi.

Kaynak: Kadir İncesu

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ