logo

Hareket Halinde İken Yanmaya Başlayan Metrobüs Hurdaya Döndü

Hareket Halinde İken Yanmaya Başlayan Metrobüs Hurdaya Döndü

İstanbul’da Bakırköy’de seyir halinde ve içi yolcu dolu olan metrobüs, İncirli durağından hareket edip Merter durağına varmak üzereyken alev aldı. Ateş topuna dönen araç hurdaya döndü. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Bakırköy’den Zeytinburnu yönünde hareket halindeki yangın çıkan metrobüs yolcuları panik içinde dışarı çıkarken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri metrobüsteki yangını kısa süre içerisinde söndürdü.

İstanbul’da Bakırköy İncirli durağından hareket eden ve Zeytinburnu Merter durağı istikametine giden içi yolcu dolu metrobüs saat 11.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden alev alarak yandı.

Bakırköy Zeytinburnu arası metrobüs yolu ve D-100 karayolu Ankara yönü bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Araçlar yan yola yönlendirildi. Yangın nedeniyle hem metrobüs seferlerinde hem de Kabataş-Bağcılar tramvay seferlerinde aksama yaşandı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ilke söndürülen yangın sonrası yol trafiğe açılırken, saat 12.00 itibariyle metrobüs seferleri normale döndü. Ölen ya da yaralanan olmadığı yangının çıkış nedeni araştırlıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ