logo

Hasan Sunar, AK Parti 1. Bölge A. Adayı

Hasan Sunar, AK Parti 1. Bölge A. Adayı

Ak_Parti_a-adayi_hasan_sunarÇankırı asıllı Ataşehirli iş adamı Hasan Sunar, 1 Kasım Erken Genel Seçimlerinde AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

ÇANDEF’le Başladı, İlk Teşkilat Ziyareti Ataşehir’e

Hasan Sunar, AK Parti 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptıktan sonra ilk ziyaretini İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Merkezine yaptı. Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz ile birlik başkanları, dernek başkanlarının hazır bulunduğu ziyaret sırasında Kağıthane belediye başkanı ve Kağıthane kaymakamı ÇANDEF GenelMerkezi’ndeydi.

AkPari_Aday_hasan_sunar

candef

Ak Parti İstanbul 1. Bölge İlçe teşkilatları ziyaretine başlayan Jeoloji mühendisi, Çankırı asıllı Ataşehirli iş adamı Hasan Sunar, AK Parti 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusu sonrası ilk ziyaretini Ataşehir Teşkilatına yaptı.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve beraberindeki STK temsilcileri ile Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret eden Hasan Sunar İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı.

IMG_0205

Ak Parti İlk 3 – 5’te Yer Alan Çankırılıları Dikkate Almalı

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Çankırılı başkan yardımcıları Sinan Ayrancı ve Selami Kaplan’ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Türkiye genelinde aldığı oy oranı ile 30 Mart yerel seçiminde ilk 3, 7 Haziran genel seçimlerinde ise ilk 5’te yer alan il olan Çankırı’nın milletvekili adaylarının belirlenmesinde dikkate alınması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca Çandef Bakanı Açıköz, bilinenin aksine seçmen sayısı olarak İstanbul 1. Bölgenin Çankırılı sayısının diğer bölgelerden çok önde olduğunun altını çizdi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’dan Çankırı asıllı jeoloji mühendisi, Ataşehirli iş adamı Hasan Sunar’ın ve Çankırılı seçmen yapısının yer aldığı bilgilerin değerlendirilmek üzere üst yönetime iletmesini beklediklerini söyledi.

Ak_Parti_a-adayi_hasan_sunar_naim _yagci-1

İstanbullular İle Çankırılıların TBMM’deki Sesi Olmaya Adayım

İş yerinin uzun yıllardır Ataşehir’de olduğunu, jeoloji mühendisi olarak Ataşehir’de önemli projelerde imzası olduğunun altın çizen, Çankırı Federasyon, Vakıf ve derneklerde kurucu üye ve sekreter olarak görev yaptığını vurgulayan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Hasan Sunar, mesleki ve STK çalışmalarından edindiği deneyimleri ve bilgi birikimini Önce Türkiye ve sonra İstanbul, Çankırı ile Ataşehir’in gelişmesi için çalışmak ve İstanbullular ile Çankırılıların TBMM’deki sesi olmak için millevekili adaylığı için başvurduğunu söyledi.

IMG_0198

Çankırılı Seçmenlerin Sempatileri Üst Yönetimler İletilecek

Çankırılıları uzun yıllardır yakından tanıdığını, birlikte çalıştığı çok değerli mesai arkadaşlarının olduğunu söyleyen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, ilçesindeki Çankırılı seçmen yapısı ve Çankırılı seçmenlerin partilerine olan sempatilerinin altını çizerek, bu durumla ilgili bilgileri aday belirlemede yetkili üst yönetimlerine ileteceklerini belirtti.

Ak_Parti_a-adayi_hasan_sunar_basvuruIMG_0200

Hasan Sunar Kimdir?

29,09,1965 tarihinde İstanbul’da doğan AK Parti 1. Bölge Milletvekili aday adayı Hasan Sunar, ilk okulu Çankırı – Ilgaz -Belören’de Orta ve Lise öğrenimini ise İstanbul’da tamamladı.

1989 yılında İÜ Mühendislik Fakültesi – Jeofizik Bölümünü ve İnşaat İşletmeciliği Bölümünü bitirdi.

Askerlik hizmetini 1991 yılında Manisa Askeri Hastanesi’nde yerine getirdi.

Siyasi Hayatı

Siyasi hayatına Doğruyol Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatında başlayan Hasan Sunar, Sarıyer Teşkilatı İlçe Sekreterliği ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundu.

30 Mart 2014 Mahalli İradeler Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

STK’lardaki Görevleri

2012 – 2014 arasında İstanbul Jeofizik Mühendisleri Odası 2. Başkanı olarak görev yaptı.

İstanbul Çankırı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu kurucu yönetim üyeliği ile genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. STK’lardak görevleri halen devam ediyor.

Merkezi Ataşehir’de bulunan kurucusu ve ortağı olduğu Jeodinamik Yer Bilimleri Mühendislik Ltd.Şti.’de mesleki hayatına devam eden Hasan Sunar, orta derecede İngilizce biliyor. Evli olan Hasan Sunar ve iki kız çocuğu babası.

AkPari_Aday_hasan_sunar_1

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ