logo

HAYAL’den Yılsonu Etkinliği ve Konseri

HAYAL’den Yılsonu Etkinliği ve Konseri

hayal-‘HAYAL’ olarak adlandırılan Habire Yahşi Anadolu Lisesi öğrencileri düzenledikleri etkinlikte 2014-2015 eğitim-öğretim yılı içinde yaptıkları çalışmalarını sergilediler.

Novada İş Merkezi Ataşehir Belediyesi Nikâh Salonunda düzenlenen etkinliğe; Habire Yahşi Anadolu Lisesi Müdürü İsa Boylu, öğretmenler, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Fuaye alanında açılan; Resim, Fotoğraf ve Seramik Sergisini ziyaret eden öğrenci velilerine ve diğer konuklara yetkililer tarafından çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

Okul Müdürü İsa Boylu etkinlikle ile ilgili şunları söyledi. “Öğrencilerimizin bir yıl boyunca hazırlamış olduğu resim sergisi ayrıca koro faaliyetleri kapsamında emeklerinin sonucunda ortaya çıkan, geçen sene birincisini yaptığımız THM Konserinin bu yıl ikincisini yaparak bunu geleneksel hale getirmek istedik.  Her yıl bu dönemde Resim Sergisi ve THM Korosu şeklinde devam edecek. Yaklaşık iki yüz civarında resim eseri var burada. İstanbul ve Türkiye çapında ödül almış eserlerde mevcut.  Koroda 40, resim üzerinde çalışan 30 öğrencimiz var. Ayrıca, Şiir dinletisi, Kariyer Günleri, TUBİTAK Bilim Fuarı gibi etkinliklerimiz de devam ediyor ” dedi.

İkramlardan sonra HAYAL THM Korosu  “Bir Nefes Anadolu” konseri ile Türkiye’nin değişik yörelerinde toplam 22 eser seslendirerek konuklarına müzik ziyafeti çektiler.

hayal_sergiKAYNAK: İstanbulumgazetesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ