logo

Hayfemfest Folkloru Ataşehir’de Esti

Hayfemfest Folkloru Ataşehir’de Esti

Haymfemfest_atasehir_Folkalor FestivaliHaydarpaşa Folklor Eğitim Merkezi tarafından, Ataşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Ataşehir’de düzenlen 5. Hayfemfest Uluslararası Folklor Festivali’nin finali yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Haydarpaşa Folklor Eğitim Merkezi tarafından 24-29 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenen, 5. Hayfemfest Uluslararası Folklor Festivali Ataşehir’de çeşitli mekanlarda yapılan gösterilerden sonra, Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen final gecesi ile sona erdi.

5. Hayfemfest Uluslararası Folklor Festivali’nde Türkiye, Polonya, Rusya. Sırbistan ve Yunanistan’ı temsil eden folklor gruplarına, parklar ve öğretmenevindeki gösterilerinde Ataşehirlilerin ilgisi dikkat çekti.

5. Hayfemfest Uluslararası Folklor Festivali 26 Haziran’da Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde açılış gösterileri ile başladı. 27 Haziran’da Ataşehir Parkı ve 28 Haziran ‘da Ataşehir Nazım Hikmet Parkı’nda devam eden festival, 29 Haziran Cumartesi Saat 20:00’de Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde başlayan final gösterileri ile sona erdi.

Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen final gecesinde, festivale katkıları olan kişi ve kurum temsilcilerine Başkan Sefa Ovalı ve Başkan Yardımcısı Kazım Adıgüzel tarafından plaket verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ