logo

HAYRÜNNİSA GÜL ‘28 ŞUBAT’TA BU KADARINI GÖRMEDİK

HAYRÜNNİSA GÜL ‘28 ŞUBAT’TA BU KADARINI GÖRMEDİK

hayrinnusa_gul-abdullah_gulCumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kongre adaylığının engelleniş kırgınlığı son veda resepsiyonunda eşi Hayrünnisa Gül’ün çıkışı ile iyice gün yüzüne çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Gül’ün Başbakanın Ahmet Davutoğlu olacağını açıkladığı veda resepsiyonunda, çıkışıyla şaşkınlık yaratan ve şimdi ben de susuyorum, ama fazla susmayacağım diye konuşan Hayrünnisa Gül’ün bu çıkışı konuşulmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, söylediği şu sözlerle veda resepsiyonuna damga vurmuştu:

“İNTİFADAYI BEN BAŞLATACAĞIM”

Veda resepsiyonunda eşi Abdullah Gül tarafından ikaz edilen Hayrünnisa Gül, “Bizi kaç yıldır tanıyorsunuz; çizgimizde bir değişiklik oldu mu? Hayır. Bir de etrafımızdakilerin geçirdiği değişime bakın. Neler yazılıyor, söyleniyor, insan inanamıyor. Ben her şeyi biliyorum. Şimdi ben de susuyorum, ama fazla susmayacağım” diye konuşup; “Asıl intifadayı ben başlatacağım” demişti.

“BİZİ ÇOK ÜZDÜLER”

“Bizi çok üzdüler” sözleri ile bazı kişilere sitem eden Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, “Şimdi fotoğrafta yer almak için yarışıyorlar. İnsan kendisine zor hâkim oluyor. Bizi hiçbir şey görmüyor, bilmiyor, farkında değiliz mi sanıyorlar? Her şeyin farkındayız. Abdullah Bey kibarlığından bir şey söylemiyor. Kendisine çok yanlışlıklar, çok saygısızlıklar yapıldı. Bazı günler ben okuyup üzülmeyeyim diye gazeteleri önümden alıyordu diye kendileri hakkında yazılan yazılara dikkat çekip; “Ben girip hakkında yazılanları okumayayım diye interneti kapattığı zaman oldu” dedi.

“SİZİNLE TOKALAŞMAK İSTEMİYORUM”

Hayrünnisa Gül, veda için sıraya giren gazeteciler arasındaki Yeni Şafak gazetesi yazarı ve Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi’ye “Sizinle tokalaşmak istemiyorum, size çok kırgınım” dedi.

gul

“28 ŞUBAT DÖNEMİNDE BU KADARINI GÖRMEDİK”

Kendisinden beklenmeyen çıkışla veda resepsiyonuna damga vuran Hayrinnisa Gül “Bir turnusol döneminden geçiyoruz. Herkesin ne olduğu ortaya çıkıyor. Neler yazıldığını gördük! Neler söylendiğini gördük! Bizi en çok üzen de özellikle son yılımızda bizim camiadan, dindar Müslüman camiadan yapılan saldırılar oldu. Bu süreçte bazı yaşadıklarımızı, 28 Şubat döneminde benim başörtümün tartışıldığı günlerde bile bu kadarını görmedik” diye konuşarak kendilerini üzenlere sitemlerini sürdürdü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ