logo

HEM Ataşehir THM Korosu ‘Ustaların Dilinden’ Konseri

HEM Ataşehir THM Korosu ‘Ustaların Dilinden’ Konseri

Ataşehir HEM (Halk Eğitimi Merkezi) Müdürlüğü Türk Halk Müziği (THM) Korosu tarafından “Ustaların Dilinden” konser programı Novada AVM’de düzenlendi.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (Ataşehir HEM) Müdürlüğü Türk Halk Müziği (THM) Korosu tarafından düzenlenen “Ustaların Dilinden” konser programı 22.05.2024 tarihinde Novada AVM’de düzenlendi.

Konser programına katılan çok sayıda müziksever salonu doldurduğu için konser programını ayakta izleyen sanatseverlerin de olduğu görüldü.

HEM Ataşehir Türk Halk Müziği konser programı sunucu Kurum Müdür Yardımcısı Ayşegül Şen’in koroyu, müzisyenleri, konuk sanatçıyı ve koro şefi Sinan Güngör’ü anonsu ile başladı.

Konser programı boyunca koronun seslendirdiği 25 türküye davetlilerin de eşlik ettiği gözlemlendi. Konuk sanatçı Abdal Haluk Tolga İlhan’ın sahne performansı ile konserde coşku zirveye çıktı ve birçok türkü sever sahne önünde halay çekerek sanatçının türkülerine eşlik etti.

Konser programı sonunda HEM Ataşehir Müdürü Saffet YILMAZ kurumun başarılı çalışmalarında emeği geçen Kurum Müdür Yardımcılarının ismini tek tek anons ederek onlara, kurum öğretmenlerine, usta öğreticilere, kurum çalışanlara ve konser programında emeği geçen başta Koro Şefi Sinan Güngör olmak üzere koro üyelerine, müzisyenlere ve konuk sanatçı Abdal Haluk Tolga İlhan’a teşekkür etti. Kurumun her yıl 30 bin kursiyer sayısına ulaştığını belirten Kurum Müdürü Saffet Yılmaz ilkelerinin “Her Zaman Her Yerde Herkes İçin EĞİTİM” olduğunu belirterek en iyiye ulaşmak için her yıl farklı alanlarda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Konser programına katılan Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Metin konuşmasında konser programının oluşmasında katkısı olan herkese teşekkür ederek konuk sanatçı Abdal Haluk Tolga İlhan’a çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

Konser programı tüm halk eğitim personelinin de sahneye davet edilmesi ile beraber çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ