logo

HEM Kadınlara Özel Dijital Benim İşim Projesi

HEM Kadınlara Özel Dijital Benim İşim Projesi

Dijital okur – yazarlık projesi kapsamında yüz yüze ve çevrimiçi eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere belgeleri Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz tarafından verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve Türkiye Vodafone vakfı işbirliği ile Türkiye geneli 12 ilde yürütülen “Kadınlara Özel Dijital Benim İşim” projesi kapsamında İstanbul ilinde de 12 ilçede 24 saatlik dijital okur – yazarlık ve 40 saatlik dijital pazarlama kursları kapsamında Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM)’nde de 14 kişi dijital pazarlama eğitimi alarak sertifikalarını aldılar.

Proje kapsamında eğitimleri veren Ayşegül Yıldırım “Kadınlara Özel Dijital Benim İşim” projesinin sağladığı imkanlarla kadınların dijital dünyaya açılarak, ekonomik ve sosyal yaşamdaki potansiyellerini harekete geçtiğini söyledi. Yıldırım, bu proje ile kadınlarımızın gücü kendilerinde görmelerinin sağlandığını belirterek sadece kadınların yararlandığı muhteşem bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirtti.

Proje kapsamında eğitimleri yüz yüze ve çevrimiçi olarak düzenlenen “Kadınlara Özel Dijital Benim İşim” kursiyerlerine belgeleri Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Saffet Yılmaz tarafından verildi.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürü Saffet Yılmaz dijital okur – yazarlık ve 40 saatlik dijital pazarlama kursları kapsamında belge almaya hak kazanan kursiyerlerin proje kapsamında hazırlayacakları sosyal medya kampanyası fikri ile katılacakları yarışmada birinciye 10.000 TL, ikinciye 7.500 TL,  üçüncüye 5.000 TL verilecek yarışmaya katılabileceklerini belirtti. Tüm Ataşehirli kadınlarımızın atasehirhem.meb.k12.tr adresinden kursa ön kayıt işlemini yapabileceklerini söyleyerek kursiyerlere başarılar diledi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ