logo

Her Çocuk Bir Alem Festivali’ne Gel, Online Atölyelerde Eğlen!

Her Çocuk Bir Alem Festivali’ne Gel, Online Atölyelerde Eğlen!

Pandemide evde sıkılan 6-10 yaş çocuklarının, ebeveynleriyle birlikte online platformda eğlenebileceği Her Çocuk Bir Alem Festivali 20 Aralık Pazar Günü gerçekleşecek!

6-10 yaş çocukların, ebeveynleriyle birlikte online platformda eğlenebileceği ve sosyalleşebileceği Her Çocuk Bir Alem Festivali 20 Aralık Pazar Günü gerçekleşiyor.

Her Çocuk Bir Alem Festivali’ne Gel, Çocuğunla Birlikte Online Atölyelerde Eğlen!

Pandemi döneminde evde kapalı kalmaktan sıkılan ve sosyalleşemeyen 6-10 yaş çocuklarının, ebeveynleriyle birlikte online platformda eğlenebileceği ve sosyalleşebileceği atölyelerle dolu Her Çocuk Bir Alem Festivali 20 Aralık Pazar Günü gerçekleşecek!

Etkinlik koordinatörü İrem Sefa Yayımlar, çocukların pandemi döneminde evde kalmaktan bunalması, arkadaşlarıyla sosyalleşemiyor ve eğlenemiyor olmasından ötürü, eğlenceyi online platforma getirerek, Her Çocuk Bir Alem Festivali’nde, alanında uzman 7 kadının vereceği 7 farklı atölyede, çocuklara ebeveynleriyle birlikte eğlenme ve sosyalleşme fırsatı sunuyor. Etkinlik programında Psikolojik Sağlamlık, Zumba, Mindfulness, Bilgelik Macerası, Sağlıklı Olmak da Eğlenceli, Brain-Gym-Beyin Jimnastiği, Bir Masal Bir Resim gibi birbirinden eğlenceli ve çocukların ebeveynleriyle birlikte başka çocuklarla sosyalleşip eğlenmesini ve biraz da olsa rahatlamasını sağlayacak online atölyeler yapılacak.

Etkinliğin tüm geliri, Koruncuk Vakfı İzmir çatısı altındaki çocuklara bağışlanacak. Aşağıdaki linkten Koruncuk Vakfı’na 50TL bağış yaparak etkinliğe kayıt olabilirsiniz.

https://fonzip.com/koruncuk/kampanya/her-cocuk-bir-alem-festivali

Etkinlik Programı

Psikolog Aslı Paksoy | Çocuklar için: Psikolojik Sağlamlık

12:00 – 12:30

Güzide Sazan | Brain-Gym: Beyin Jimnastiği

12:45 – 13:15

Dr. Eda Uslu | Çocuklar için Mindfulness

13:30 | 14:00

Nilay Karatosun | Bilgelik Macerası

14:15 – 14:45

Görkem Astarcıoğlu | Sağlıklı Olmak da Eğlenceli!

15:00 – 15:30

Öykü Uyar Tekşen | Bir Masal Bir Resim

15:45 – 16:15

Derya Ölmez |  Zumba

16:30 – 17:15

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ