logo

`Her Okula Bir Hami Projesi` hayata geçti

`Her Okula Bir Hami Projesi` hayata geçti

vali_mutluBağcılar Belediyesi tarafından projenin tanıtımı ve başlangıcı kapsamında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun katılımı ile 1. Ensar ve Dostluk Gecesi düzenlendi.

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından projenin tanıtımı ve başlangıcı kapsamında 1. Ensar ve Dostluk Gecesi düzenlendi.

Bağcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve okullara maddi, manevi destek sağlamayı hedefleyen bu projede; Kadir Kuş İmam Hatip Orta Okulu pilot okul olarak seçildi. Proje başarılı bulunur ve hedefine ulaşırsa öncelikle Bağcılar olmak üzere, İstanbul`un tüm okullarında uygulanmaya başlanacak.

Gecede konuşan Vali Mutlu aileleri, öğrencileri ve öğretim görevlilerini bir araya getirdiği için tüm yetkilileri kutlayarak konuşmasına başlarken “Şayet birliğimizi, beraberliğimizi ve sevgimizi bu şekilde paylaşırsak başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Çocuklarımız, bu yıl çok özel bir orta okulda eğitime başladılar. Çünkü rahmetli Kadir Kuş hocamızın ismini taşıyan ve onu ölümsüzleştiren bir okulda eğitimlerini görüyorlar. Bugün sundukları güzel programdan dolayı da yürekten kutluyorum. Valilikten önce hizmet ettiğim bu ilçede, hangi programda olursa olsun bulunmak büyük bir keyif olmuştur” dedi. Vali Mutlu konuşmasını, “Kadir Kuş hocamızın mekanı cennet olsun. Her zaman gönüllerimizde yaşayacak. Geceniz hayırlı olsun” sözleriyle noktalayarak geceden ayrıldı.

Kadir Kuş İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerinden oluşan bir koro söyledikleri ilahiler ile geceye renk katarken, okul öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci velileri de davette hazır bulundu.

Bağcılar Halk Sarayında düzenlenen geceye İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ