logo

‘Herhangi Bir Metrobüs Gelmedi !’ Dediler, 20 Sefer Görüntülendi

‘Herhangi Bir Metrobüs Gelmedi !’ Dediler, 20 Sefer Görüntülendi

İBB Meclisi üyesi Birkan Birol Yıldız, “Yarım saattir burdayız; herhangi bir metrobüs şu anda gelmedi” diye haber yapılan süre içinde 20 metrobüs seferi kamera görüntüleriyle kanıtladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sosyal medyada paylaşılan habere konu metrobüs seferleri ile ilgili yer alan iddianın asılsız olduğu kamera görüntüleri ile kanıtlandı. Kamer görüntülerinde geriye doğru gidilerek, “yarım saattir buradayız hiç metrobüs gelmedi” denilen süre zarfında 20 metrobüsün geçtiği görüntülendi.

Ataşehir ve İBB Meclisi Üyesi Birkan Yıldız tarafından kamera görüntüleri ile birlikte yapılan paylaşımda, “İstanbul’da haftalardır ulaşım krizi varmış gibi taraflı yayıncılık yapan bazı medya organları bugün performanslarına bir yenisini ekledi. Yarım saattir burdayız;” herhangi bir metrobüs şu anda gelmedi”diyen Habertürk spikerine söylenecek söz var mı?” ifadeleri yer aldı.

“GELMEDİ” DEDİLER 20 METRO SEFERİ GÖRÜNTÜLENDİ‘Herhangi Bir Metrobüs Gelmedi !’ Dediler, 20 Sefer Görüntülendi https://www.itvhaber.com/herhangi-bir-metrobus-gelmedi-dediler-20-sefer-goruntulendi.html#.XpyXN_RyS8A.twitter

Recep Kenan paylaştı: 19 Nisan 2020 Pazar

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ