logo

Heybeliada Orman Yangını: İtfaiye, OGM ve Halkın Çabalarıyla Kontrol Altına

Heybeliada Orman Yangını: İtfaiye, OGM ve Halkın Çabalarıyla Kontrol Altına

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,” İstanbul İtfaiyemiz, Orman Bölge Müdürlüğü, Adalar sakinlerine yoğun çabaları ile yangın kontrol altına alındı, Soğutma çalışmaları devam ediyor.”

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul İtfaiyesi, Orman Bölge Müdürlüğü, Adalar sakinlerinin yoğun çabaları ile Heybeliada orman yangınının kontrol altına alındığını açıklayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, son açıklamasında,  “#Heybeliada’daki yangın kontrol altına alındı. İstanbul İtfaiyemize, Orman Bölge Müdürlüğü’ne, Adalar sakinlerine yoğun çabaları için teşekkürler. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Ekipler bölgedeki kontrol ve tespitlerine devam edecekler.” ifadelerine yer verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda bölge ilçe itfaiyelerinin yangına müdahale için yola çıktığını kaydederek, “Heybeliada’da yangına Kartal,  Maltepe, Büyükada İtfaiyelerimiz 36 personel ve 10 araçla, Orman Genel Müdürlüğü 1 helikopter ve 2 arazöz ile müdahelede bulunuyor, 2 helikopter ve 1 uçak yangın bölgesine seyir halinde. Takviye ekipler hızla yangın bölgesine sevk ediliyor.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ