logo

Himmet Kaya’dan İstifa Açıklaması, ‘Hikaye Daha Yeni Başlıyor!’

Himmet Kaya’dan İstifa Açıklaması, ‘Hikaye Daha Yeni Başlıyor!’

“Partimi geldiği durumdan kurtarmak için değişim istiyorum” diyen Himmet Kaya,  CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde basın açıklaması yaparak istifa kararını açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday belirleme sırasında yaşananlara tepki gösteren Gazeteci Himmet Kaya, üyesi olduğu CHP’den istifa ettiğini açıkladı.

PARTİMDEN İSTİFA ETTİĞİMİ AÇIKLIYORUM

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetini zaptı raptaltına almaya çalışanlar için yeni bir mücadeleye başlıyorum.” diyen Himmet Kaya, “Ve şimdi sizlerin huzurunda partimden istifa ettiğimi açıklıyorum.” İfadeleri ile istifasını duyurdu.

PARTİMİ KURTARMAK İÇİN DEĞİŞİM İSTİYORUM

Son gelişmelerden rahatsızlığını dile getirerek CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde basın açıklaması yaparak istifa kararını kamuoyu ile paylaşan Himmet Kaya,  “Partimin geldiği bu durumdan partimi kurtarmak için değişim istiyorum.” İfadelerinin yer aldığı açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde yapılan kıyım yapılan tasviye için ben de değişim istiyorum.” Dedi.

Gazeteci Himmet Kaya açıklamasında, “Cumhuriyet’in evi Halkın partisi dediğimiz ocak alev aldı. Yanıyor bitiyor kül oluyor. Ama hiç üzülmeyin hikaye daha yeni başlıyor.” İfadelerine yer verdi.

Himmet Kaya tarafından istifa kararını duyurduğu basın açıklaması:

Değerli basın mensupları, sevgili meslektaşlarım, Bugün burada sizlerin karşısında günlerdir düşündüğüm kararı paylaşmak istiyorum.

DEĞİŞİM İSTİYORUM SEVGİLİ DOSTLAR,

20 yıldır gecesinde, gündüzünde, yağmurunda, çamurunda, pankart asımından, basın danışmanlığına, sandık görevliliğinden seçim irtibat ofislerinin tanıtımına, bir sandalyeden yüzüncü yıla gelene dek elimden geleni ardına koymadan,

Bayrağının arkasına sığınanlara inat o altı oku dalgalandırmak için ölümle tehdit edildiğim günlere kadar tuta tuta partimin geldiği bu durumdan partimi kurtarmak için değişim istiyorum.

DEĞİŞİM İSTİYORUM ARKADAŞLAR DEĞİŞİM,

Çünkü koca çınarın tohumları etrafa saçıldı. İtildi, örselendi, hiçe sayıldı. Bilen susturuldu, bilmeyen bilenden rahatsız oldu. Göz yumuldu, gözden olundu. Cumhuriyet Halk Partisi’nde yapılan kıyım yapılan tasviye için ben de değişim istiyorum.

Ve bu değişimi koca çınarımız olan kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan bağlılığımdan dolayı istiyorum.

Değişim istiyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetini zaptı raptaltına almaya çalışanlar için yeni bir mücadeleye başlıyorum. Ve şimdi sizlerin huzurunda partimden istifa ettiğimi açıklıyorum.

Seçimden sonra yapmak çok isterdim bu istifayı, bir partiliye de beki o yakışır diyenlerinizi duyar gibiyim. Hakkınız var ben de çok düşündüm bunu. Ama bugün 100 yılık çınardan vazgeçmeyen biz tohumlar olarak asıl değişim istediğimiz için istifa ediyorum.

İstifa ediyoruz.

BİZİM DEĞİŞİMİMİZDE NELER OLMAYACAK?

Mesela piromuzun kurduğu halil İbrahim soframızdan kimse zorla tehditle kaldırılmayacak

Mesela zoom toplantılarıyla 28 mayısı 28 şubat cehennemine çeviremeyecek kimse

Mesela kadınları hiçe sayan, aşağılayan, kadınları meta olarak gören, ahlaksızlıkla etiketleyenler belediye başkan adayı olmayacak mesela

Mesela daha dün kol kola saraçhanede arkı takasları yapan şahıslar gibi yarınımızda boğaz boğaza gelmeyeceğiz mesela

Sevgili dostlarım, seçimden sonra değişim nasıl olur görün bakalım

Kimsesizlerin kimsesi çatısı altında buluşmak için o pankartları asan genç çocukları uykusundan uyandırdınız şimdi

Cumhuriyet’in evi

Halkın partisi dediğimiz ocak alev aldı

Yanıyor bitiyor kül oluyor

Ama hiç üzülmeyin hikaye daha yeni başlıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ