logo

Hüseyin Filiz A. Adaylık Başvurusunu Yaptı

Hüseyin Filiz A. Adaylık Başvurusunu Yaptı

Cankiri_aday_huseyin_filizHüseyin Filiz Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Başkanı Celal Kaman ile birlikte AK Parti Çankırı İl Başkanlığı’na milletvekili aday adayı başvurusu yaptı.

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen adaylık başvurusunda Milletvekili ve milletvekili aday adayı Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Başkanı Celal Kaman ve çok sayıda partili yer aldı.

24. ve 25. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı’dan tekrar aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti Çankırı İl Başkanlığı’na aday adaylık başvurusunu yapan Filiz, “3. Dönem başvurusunda bulundum. Çankırı’da 3. Dönemle rekor kıracağız Allah’ın izniyle. Başvurumuz Çankırı’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti İl Başkanı Celal Kaman “İlimizin iki dönemdir milletvekili olan ve tekrar 3. Dönem aday adaylığı başvurusunda bulunan Sayın Hüseyin Filiz’in başvurusunu kendi elinden aldık. İlimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Cankiri_aday_huseyin_filiz-

“AK Parti her zaman ilklerin partisidir” diyen İl Başkanı Kaman, “Çankırı’da Belediye Başkanımız İrfan Dinç 3 dönemdir belediye başkanı, Milletvekilimiz Hüseyin Filiz’de 3. Dönem için başvuruda bulundu. Çankırı tarihinde böyle bir dönem yok. AK Parti olarak rekorlar kıracağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“3. Dönem Milletvekilliğine adaylık müracaatımızı İl Başkanlığımıza yaptık. Hakkımızda hayırlı neyse o olsun” ifadelerine yer veren 24. ve 25. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, “Çankırı’dan 3. Dönem için başvurumuzu yaptık. 3 dönem ile rekor kırabileceksek, mecliste 3. Defa yemin edebileceksek, Vekilliğimiz hayırlı olacak ise, Rabbim bize bu görevi nail etsin” açıklamasında bulundu.

Milletvekili Filiz “Çankırı’ya kimin daha fazla faydası olacaksa, kim daha fazla yatırım getirebilecekse, kim daha çok çalışacaksa Allah bu görevi ona versin. İnsanlarımızın işe, aşa ihtiyacı var. Modern bir Çankırı görmeye ihtiyacı var. Gelişmiş, büyümüş bir Çankırı görmeye ihtiyacı var. Bu büyümenin önünü açacaksa Allah ona nasip etsin. Benden daha iyi kim varsa Rabbim bu görevi ona nasip etsin” dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Milletvekili Filiz, tek tercih olarak Çankırı’yı yazdığını belirterek, “Eğer ki biz Ankara veya İstanbul’dan tercihte bulunmuş olsaydık bu benim için bir intihar olurdu. Başlamış olduğumuz projelerimiz var. Bu projelerimiz ile ilgili her gün Ankara’da uğraşıyoruz. Gelecek olan yatırımlar var, bunları ikna etmeye çalışıyoruz. Hayallerimiz var. Ankara’da, İstanbul’da vekil olursak adeta toza karışır gideriz. Bir tane Çankırı vekili, hakkını vereceğim dediği zaman 20-30 Ankara vekiline bedeldir” şeklinde konuştu.

Milletvekili Hüseyin Filiz yaptığı konuşmanın ardından başvuru dosyasını İl Başkanı Celal Kaman’a teslim etti.

Kaynak: Ilgaz Haberleri

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ