logo

Hüseyin Şahin, ‘Berlin Duvarı Yıkıldı, Bu Duvar Yıkılmadı’

Hüseyin Şahin, ‘Berlin Duvarı Yıkıldı, Bu Duvar Yıkılmadı’

Kayışdağıspor Başkanı Hüseyin Şahin, Halkla birlikte Kayışdağı’nın gelişmesi amaçlı yeni projeleri yaşama geçirmek için Meclis üyesi aday adayı olduğunu kaydetti.

Recep Kenan / itvhaber.com

Hızla nüfusu artan Kayışdağı’nın yeşil alan ihtiyacının arttığına dikkat çeken Hasan Hüseyin Şahin, Darülaceze’deki atıl alanın halka açılmasını isteyerek; “Berlin duvarı yıkıldı, bu duvar yıkılmadı.” Dedi.

Ataşehir Belediye Meclisi üyeliği aday adaylığı başvurusu yaptığına kaydeden Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Şahin, meclis üyeliği aday adaylığı başvuru gerekçelerini bir araya geldiği basın mensupları ile paylaştı.  

YEŞİL ALANDAN YANA, AMATÖR SPORDAN YANA, BAŞKANDAN YANA TARAF

Ataşehir Belediye Meclisi üyeliği aday adaylığı başvurusu yaptığının altını çizen Hüseyin Şahin, kendisinin yeşil alandan yana, amatör spordan yana, başkandan yana Battal İlgezdi’den yana taraf olduğunun altını çizerek; “Ataşehir’de kazanmak için Battal İlgezdi ile devam etmek zorundayız.” Dedi.

Ataşehir’de değişim ve dönüşümün demokrasi şenliği şeklinde gerçekleştirilip; halkla birlikte, Ataşehirlilerle birlikte yeni projeleri yaşama geçirmek istediklerini ifade etti.

İYİ ŞEYLER YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKARAK ADAY OLDUM

Hüseyin Şahin, “Ataşehir ile olduğum için, Ataşehir’de Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı olduğum için, Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde görev aldığım için daha iyi şeyler yapmak için yola çıkarak Ataşehir Belediye Meclisi üyeliği aday adaylığı için başvurdum.” Dedi.

“BERLİN DUVARI YIKILDI, BU DUVAR YIKILMADI”

“Eskilerin yaptıklarının üzerine biz daha ne yapabiliriz?” düşüncesiyle aday olmaya niyetlendiğini kaydeden Hüseyin Şahin, geliştirdiği projeler içerisinde Kayışdağı’ndaki 150.000 metrekare alan üzerinde kurulu Darülaceze alanında, kullanılmayan 40-50.000 metrekare alanın yeşil alan olarak halka açılmasını istediklerini vurgulayarak,  “Berlin Duvarı yıkıldı, bu duvar yıkılmadı. Kayışdağı’nın bu sorunu da çözeceğiz. ” Dedi.

KAYIŞDAĞI’NDA SPOR ALANLARI YAPTIRMAK

 Kayışdağı’nın bir Lisesi olmadığını hatırlatan Şahin, Kayışdağı’ndaki nüfus artışının mahalledeki spor alanı ve yeşil olan ihtiyacını artırdığını kaydederek; seçilse de, seçilmese de halkla beraber Kayışdağı’nın gelişmesi için büyükşehirde ve Ataşehir Belediyesi’nde mücadele vereceklerini ifade etti.

BİZE SAĞLIK BAKANLIĞI BÜTÇE AYIRMALI!

Amatör spor kulüpleri olarak Sağlık Bakanlığı’nın görev kapsamına giren işler yaptıklarını ifade eden Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı ve Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adayı Hasan Hüseyin Şahin, Sağlık Bakanlığı bütçesinden pay istediklerini kaydederek; “9 yaşında 10 yaşında çocuklar bize geliyor. Biz bu çocukları Kötü alışkanlık edilmekten kurtarıyoruz. Kötü alışkanlık edinen bir çocuğun Sağlık Bakanlığı’na en az 295 bin lira maliyeti var. Bu nedenle esas bize Sağlık Bakanlığı bütçe ayırmalı. Tedavi merkezlerinde bağımlı çocukların %30’u geri kazanılabiliyor. Geri kalan çocuklara harcanan para boşa gidiyor.  Bizim talebimiz Sağlık Bakanlığının bu işe el atması. Başka türlü amatör sporun bir yere gelme şansı yok.” Dedi.

SPORU SADECE FUTBOL OLARAK DÜŞÜNMÜYORUZ

 Sporu sadece futbol olarak düşünmediğini de ifade eden Şahin,  Kayışdağı Spor Kulübü’nün boks şubesinin de olduğunu, başka branşlarla da amatör sporda var olmaya çalıştıklarını ifade etti.

YEŞİL ALANLARA, AMATÖR SPORA ÖNEM VEREN BAŞKAN

Kuruluşundan bu yana, 3 dönemdir Ataşehir belediye başkanlığını yapan Battal ilgezdi’nin yanında olduğunu kaydeden Şahin, yeşil alanlara, amatör spora önem veren bir Belediye Başkanı olduğunu kaydetti.

ATAŞEHİR’DE KAZANMAK İÇİN BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ

Parti kararlarını kontrol etme şansı olmadığını, genel merkez kimi seçerse saygı duyacağını kaydeden Hüseyin Şahin, ancak kendisinin Battal İlgezdi’den taraf olduğunun altını çizerek; “Ataşehir’de kazanmak için Battal İlgezdi ile devam etmek zorundayız.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ