logo

İAKB, “SAĞLIK TURİZMİ AKREDİTASYONU GELİŞİYOR”

İAKB, “SAĞLIK TURİZMİ AKREDİTASYONU GELİŞİYOR”

iakbİAKB’ne bağlı Ümraniye Devlet Hastanesi’nde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları bölümünde 10 yatak kapasiteli International Klinikte robotik cerrahi hizmeti başlıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (İAKB) Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada Uluslararası Sağlık Turizmi Akreditasyonuna Yönelik Entegre Sağlık Hizmetleri ve Kurumsal Kapasite Geliştirme Projesi kapsamında, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları bölümünde 10 yatak kapasiteli International Klinikte hastalara robotik cerrahi ile birçok branşta hizmet verilmeye başlanıyor.

İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (İAKB) Genel Sekreterliği tarafından Uluslararası Sağlık Turizmi Akreditasyonuna Yönelik yapılan açıklama:

Kurum olarak hastalarımıza modern tıp teknolojilerinin eşliğinde, mesleki etik kurallar çerçevesinde kaliteli sağlık hizmeti vermek her zaman birinci önceliğimiz olmuştur. Bu yaklaşımımız bireye saygılı, yenilikçi, kaliteli hasta bakım ve tedavi hizmetlerini de beraberinde getirmektedir.

Yeni açılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binamızda 10 yatak kapasitesi ile hizmet vermeyi amaçladığımız International Klinikte hastalarımız robotik cerrahi ile birçok branşta şifa bulacaktır.

Sağlık turizminde önde gelen hastanelerden biri olabilmek yeni hedefimizdir. Bu hedef doğrultusunda sağlık bakım kalitemizi Uluslararası akreditasyona uygun seviyeye çıkarmak için İstanbul kalkınma ajansına bir proje sunarak mali destek istedik ve mali desteği almaya hak kazandık. Uluslararası Sağlık Turizmi Akreditasyonuna Yönelik Entegre Sağlık Hizmetleri ve Kurumsal Kapasite Geliştirme Projemizi tüm ülkemize duyurmaktan gurur duymaktayız.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ