logo

İBB, Ataşehir’de Amatör Spora Ekipman Desteği Yaptı

İBB, Ataşehir’de Amatör Spora Ekipman Desteği Yaptı

İBB, Ataşehir’de bulunan Ataşehir Site Spor Sahasında düzenlenen törenle amatör spor branşlarında 19 Amatör Spor Kulübüne ekipmanları ve malzemeleri teslim edildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB spor müdürü İlker Öztürk’ün katılımıyla, Ataşehir’de bulunan 19 Amatör Spor Kulübüne Ataşehir Site Spor Sahasında düzenlenen törenle amatör spor ekipmanları ve malzemeleri teslim edildi.

ATAŞEHİR ASKB BAŞKANI EKREM KÖSE’DEN TEŞEKKÜR

Ataşehir ASKB (Amatör Spor Kulüpleri Birliği) Başkanı Ekrem Köse, yaptığı açıklamada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederek, “Ataşehir ilçemizin amatör spor kulüplerine spor malzemesi dağıtan İBB başkanı sayın Ekrem İmamoğlu başkanımıza, spor malzemesi dağıtımına katılan CHP Ataşehir ilçe başkanımız Celal Yalçın’a, Ataşehir belediye Meclis üyesi Arif Kuşçu’ya ve İBB spor müdürü İlker Öztürk’e Ataşehir Amatör Spor kulüpler Birliği adına teşekkür ederiz.” Dedi.

Ataşehir Site Spor Sahasında Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse’nin katılımıyla İBB tarafından yapılan ekipman dağıtımına, Ataşehir’de faaliyet gösteren 19 Amatör Spor Kulüp yöneticiler ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, İASKF Yöneticisi ve Ataşehir Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, İBB Spor Müdürü İlker Öztürk, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Meclis CHP Üyesi Arif Kuşçu katıldı.

 1000’E YAKIN AMATÖR KULÜBE 20 BRANŞTA MALZEME YARDIMI

Ataşehir’deki amatör sporun ve kulüplerin sorunlarına hakim olduklarının altını çizen İBB Spor Müdürü İlker Öztürk, “Amatör kulüplerin bütün problemlerini biliyoruz. Ekrem Köse başkan da kulüpler adına bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Bu anlamda Ataşehir’deki kulüplerin dertlerine de hâkimiz. Saha problemi ve malzeme ile alakalı problemlerin İstanbul’un genelinde var olduğundan haberdarız. Bildiğiniz gibi İstanbul’da kulüp sayısı çok fazla. İstanbul genelinde 1000’e yakın amatör kulübe sadece 20 branşta malzeme yardımını yapıyoruz. Sadece futbolda bütün ihtiyaçları giderebilmek oldukça zor… Bu zorlukları en aza indirmeye çalışıyoruz. İBB olarak yaptığımız yardımlar bu yıl 8 milyon TL, önümüzdeki yıl 12 milyon TL’lik bir yardım planlamamız var. Bu yardımların amatör kulüplerimizin tüm ihtiyaçlarını çözmeyecek ama biz sizin yanınızdayız, buradayız.” Şeklinde konuştu.

“İMAMOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ SUNUYOR, TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Dünyayı etkileyen pandemi nedeniyle zor zamanlardan geçildiğini vurgulayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, amatör sporun da çeşitli sıkıntıları olduğuna işaret ederek; “Amatör Spor Kulüpleri şu an müsabakalara çıkamıyor. Çeşitli sıkıntılar yaşıyorlar. Bu sıkıntıları hep beraber aşmak için bizlerin yanında olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na buradan geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Verdiği destek içinde çok teşekkür ediyoruz. Bizler bu süreçte elimizden geldiğince spor kulüplerimizin yanında olmaya çalışacağız.” dedi.

Başkanlığını Cihan Bilgin’in yaptığı Ataşehir İstanbul Site Spor sahasında gerçekleşen törende, protokol konuşmaların ardından spor kulüpleri temsilcileriyle toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve sonrasında ekipman ile malzemeler küp yöneticileri yada temsilcilerine teslimi edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ