logo

İBB Başkanı, ‘100 Günde 200 Bin İş Başvurusu Aldık’

İBB Başkanı, ‘100 Günde 200 Bin İş Başvurusu Aldık’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndaki ilk 100 gününü FOX TV’deki sabah programında İsmail Küçükkaya ile birlikte değerlendiren Ekrem İmamoğlu, rekor iş başvurusu olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

FOX TV’de katıldığı programda İsmail Küçükkaya ile sabah programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, görevdeki ilk 100 gününü değerlendirdi.

100 GÜNDE İBB’YE 200 BİN İŞ BAŞVURUSU

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, FOX TV’deki programda kendi İBB (İstanbul Büyükşehir Belediye) Başkanlığının ilk 100 günlük dönemimde İBB’ye 200 bin iş başvurusu yapıldığını söyledi.

13 KİŞİLİK ALIM İLANINA 6 BİN BAŞVURU

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 13 kişi ile sınırlı alım ilanına 6 bin başvurunun yapıldığını, arkadaşlarının bu başvuruları değerlendirmeye devam ettiğini söyledi.

İŞ BAŞVURUSU YAPANLARA EĞİTİM VE SERTİFİKA

İBB Başkanı İmamoğulu, rekor sayıda iş başvuruları ile ilgili projelerini de aktardığı programda, başvuruların bu gün ve gelecekte İBB işe alımında değerlendirileceğini kaydederken, iş başvurusu yapan vatandaşlara yönelik kendilerini geliştirecek eğitim programları uygulayacak ve sertifika almalarına olanak yaratacaklarını ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ