logo

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Programlı Ziyaret İçin Ataşehir’de

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Programlı Ziyaret İçin Ataşehir’de

31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı devamı yönünde CHP Genel Merkez kararı olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ataşehir’e geliyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Açıklanan ziyaret programına göre İBB Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimi CHP İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu ilk olarak saat 15.00’te İçerenköy Mahallesi İnal Aydınoğlu Kültür Merkezini ziyaret edecek.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu daha sonra saat 15.30’da Atatürk Mahallesi Enstitü İstanbul İSMEK Eğitim Merkezi ve Dil Okulu’nu ziyaret edecek.

14 Aralık Perşembe günü Ataşehir’e gelecek olan İBB Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçim CHP İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu, 14 Aralık Perşembe günü saat 15.00′ te İçerenköy Mahallesi İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ne, ardından 15.30′ da Atatürk mahallesi Enstitü İstanbul İsmek Eğitim Merkezi ve Dil Okulu’ na ziyaret gerçekleştirecek.

İMAMOĞLU ATAŞEHİR’E GELİYOR!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ataşehir Ziyareti Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından, “İBB Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU, 14 Aralık Perşembe günü (bugün) saat 15.00′ te İçerenköy Mahallesi İnal Aydınoğlu Kültür Merkezimizi, ardından 15.30′ da Atatürk mahallesi Enstitü İstanbul İsmek Eğitim Merkezi ve Dil Okulu’ nu ziyaret edecektir.” İfadeleri ile duyuruldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Ataşehir ziyaretinde CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye başkan yardımcıları ile CHP Ataşehir İlçe yöneticilerinin eşlik etmesi bekleniyor.

KILIÇDAROĞLU VE ÖZEL İMAMOĞLU İLE DEVAM DEDİ

Kemal Kılıçdaroğlu kurultay öncesi Ekrem İmamoğlu ile birlik İstanbul, Ankara ve Aydın’da mevcut başkanlarla devam kararını açıklamıştı. Kurultay sonrası yeni Genel başkan Özgür Özel’de 3 Büyükşehir ile ilgili kararın devamı yönünde açıklama yapmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ