logo

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Tesis Açılışı İçin Ataşehir’e Geliyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Tesis Açılışı İçin Ataşehir’e Geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Ataşehir Bahçe Market ve Esatpaşa Mahallesi Spor Tesisi açılışlarını yapmak üzere Ataşehir’e geliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

BBir dizi açılış yapmak üzere Ataşehir’e gelecek olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de eşlik edecek.

Ataşehir’de gerçekleştirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katılımıyla düzenlenecek törenlerle; Saat 11.00’de Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı’nda Ataşehir Bahçe Market ve Saat 12.00’de Esatpaşa Mahallesi Spor Tesisi açılışı yapılacak.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gerçekleştirilecek açılış ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehirlileri; “Değerli Ataşehirliler, 16 Haziran Perşembe günü (Yarın) İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla saat 11.00’de Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı’nda Ataşehir Bahçe Market ve saat 12.00’de Esatpaşa Mahallesi Spor Tesisi açılışı yapılacaktır.” İfadeleri ile açılış törenlerine davet etti.

Saat: 11.00 Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı Ataşehir Bahçe Market açılışı.

Saat: 12.00 Esatpaşa Mahallesi Esatpaşa Spor Tesisi açılışı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ