logo

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşıladı

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşıladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk Havalimanı’ndaki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anmasına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı protokolde karşıladı.

İBB (İstanbul Büyükşehir Belediye) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anmasına katılmak üzere İstanbul’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı protokolde karşıladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tokalaştılar.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran İBB seçimleri sonrası AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilk defa yan yana gelerek aynı karede yer aldılar.

İstanbul’a gelen Erdoğan’ı taşıyan özel uçak “TUR”, saat 20.05’te Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’ne indi. Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da İstanbul’a geldi.

ERDOĞAN’I KARŞILADILAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı İstanbul’a gelişinde Atatürk Havalimanı’nda İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, çok sayıda iş adamı, sanatçı ve 15 Temmuz gazisi karşıladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ