logo

İBB Başkanı ve Adayı İmamoğlu Ataşehir’de Metro Çalışmalarını İnceledi

İBB Başkanı ve Adayı İmamoğlu Ataşehir’de Metro Çalışmalarını İnceledi

İBB Başkanı ve 31 Mart yerel seçim CHP adayı Ekrem İmamoğlu Kayışdağı, ziyaret ettiği İçerenköy ve Bostancı metro istasyonlarındaki çalışmaları inceledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir ziyaretine başladığı Kayışdağı’ndaki “İmam Hüseyin – Azeri Camii”nde Cuma Namazı’nı kılan İBB Başkanı ve 31 Mart yerel seçim CHP adayı Ekrem İmamoğlu, namaz sonrası Kayışdağı halkı ile buluştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı ve 31 Mart yerel seçim CHP Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu, Dudullu Bostancı Metrosu’nun Kayışdağı İstasyonundaki gençlik merkezi inşaatını, Kozyatağı’ndaki otopark çalışmasını ve Bostancı’daki otopark ve meydan çalışmasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve 31 Mart yerel seçim CHP adayı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Kayışdağı ve İçerenköy ile Bostancı ziyaretlerine CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel eşlik etti.

İBB Başkanı ve 31 Mart yerel seçim CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun ziyaretine CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, İBB genel Sekreteri Can Akın Çağlar, İBB Raylı Sistemler ve Çevre Koruma’dan sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, CHP YDK Üyesi Aysemin Gülmez, ilçe belediye başkan adayları, ilçe başkanları, mahalle muhtarları katıldılar.

İBB Başkanı ve 31 Mart yerel seçim CHP adayı Ekrem İmamoğlu, Kayışdağı İçerenköy ve Bostancı ziyaretleri ile ilgili paylaşımında, “Bugün Ataşehir’deydik. Belediye Başkan Adayımız @onursaladiguzel ile bu dönem hizmete açtığımız Dudullu Bostancı Metrosu’nun Kayışdağı İstasyonundaki gençlik merkezi inşaatını, Kozyatağı’ndaki otopark çalışmasını ve Bostancı’daki otopark ve meydan çalışmasını inceledik.
Onursal Adıgüzel ile başta ulaşım olmak üzere Ataşehir’de yeni projeleri hayata geçireceğiz.” İfadelerine yer verdi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel ise yaptığı paylaşımda, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @ekrem_imamoglu bugün Ataşehir’deydi. Ekrem Başkanımız kentimizi güzelleştirecek yeni projelerin müjdesini verdi. Kayışdağı İstasyonumuza inşa edilen Gençlik ve Yenilikçi Fikirler Merkezimiz Ataşehir’deki vatandaşlarımız için aynı zamanda bir ortak çalışma alanı olacak. Kozyatağı’ndaki yeraltı otoparkı projemiz ise Ataşehir’e nefes aldıracak.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ