logo

İBB ‘Genç Üniversiteli Desteği’ Burs Sonuçları Belli Oldu Mu?

İBB ‘Genç Üniversiteli Desteği’ Burs Sonuçları Belli Oldu Mu?

İBB’nin üç yıldır devam eden ‘Genç Üniversiteli Desteği’ projesiyle 75 bin öğrenciye geri ödemesiz verilecek 4 bin 500 TL burs başvuru sonuçları ne zaman açılanıyor?

Recep Kenan/itvhaber.com

İBBGenç Üniversiteli Desteğiburs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) 75 bin öğrenciye burs verecek.

İBB’nin üç yıldır artırarak devam ettirdiği “Genç Üniversiteli Desteği” projesi kapsamında 75 bin öğrenciye geri ödemesiz verilecek 4 bin 500 TL burs başvuru sonuçları merakla bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) üniversite öğrencilerine sağladığı burs desteği için başvurular 26 Eylül- 16 Ekim tarihleri arasında alınmıştı.

Geçtiğimiz yıl burs başvuru sonuçlarını kasım ayı içerisinde açıklayan İBB 2022-2023 burs başvuru sonuçlarının kasım ayı içinde erişime açılması bekleniyor.

İBB GENÇ ÜNİVERSİTELİ 2022 YILI BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI

İBB GENÇ ÜNİVERSİTELİ DESTEĞİ

İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) burs sonuçları “https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/” adresi üzerinden takip ediliyor. İBB bursu için başvuruda bulunan üniversite öğrencileri, T.C. kimlik numaraları ile sonuçlarını görüntüleyebilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) “Genç Üniversiteli Desteği” projesi kapsamında üniversite öğrencilerini ekonomik anlamda desteklemek için 75 bin öğrenciye 4 bin 500 TL burs desteğinde bulunacak.

İBB ‘Genç Üniversiteli Eğitim Desteği’ ile 2019-2020 eğitim döneminde 29 bin 423 öğrenciye, 2020-2021 eğitim döneminde 33 bin 763 öğrenciye, 2021-2022 döneminde ise 51 bin 992 öğrenciye 3 bin 200 lira burs verdi.

SORGULAMA İŞLEMLERİ ONLİNE WEB ADRESİNDEN

İBB 2022-2023 döneminde 75 bin öğrenciye geri ödemesiz 4 bin 500 lira burs verecek. Genç Üniversiteli Eğitim Desteği hakkında bilgi almak için gencuniversiteli.ibb.istanbul adresine girerek sorgulanacak..

İBB bursu için başvuruda bulunan üniversite öğrencileri, T.C. kimlik numaraları ve doğum günü tarihleri ile sorgulama işlemlerini online olarak gencuniversiteli.ibb.istanbul adresinden gerçekleştirebilecekler.

SMS İLE BİLGİLENDİRİLECEK

Başvuruları kabul edilen öğrenciler, İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından SMS ile bilgilendirilecektir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ