logo

İBB İstihdam Ofisi Ataşehir’de Başvuru Almaya Başladı

İBB İstihdam Ofisi Ataşehir’de Başvuru Almaya Başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstihdam Ofisi istihdam sağlamak için Ataşehirlilerin başvuru yapabilecekleri bir hafta sürecek Prestij Caddesi’ndeki çalışmasına başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstihdam Ofisi Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde başvuruları alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstihdam Ofisi Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’ndeki çalışması ile ilgili paylaşım yapan CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, paylaşımda, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi istihdam ofisi çalışanları bugün Ataşehirli komşularımıza istihdam sağlamak için prestij caddesinde bir hafta sürecek olan çalışmanın startını verdi. CHP Ataşehir ilçe başkanlığı olarak kendilerini ziyaret edip yarattıkları istihdam konusunda teşekkürlerimizi ilettik.” İfadelerine yer verdi.

CHP Ataşehir İlçe Başkan Celal Yalçın ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstihdam Ofisi Ataşehir çalışmaları ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“İBB İstihdam Ofisi Ataşehir’de !!!
28 Haziran – 3 Temmuz Arası İş Arayışı Olan Ataşehirliler, Küçükbakkalköy Prestij Caddesinde Bulunan Mobil İstihdam Ofisine Başvurabilirler.
Bizde Bu Vesileyle İlçe Başkanlığı Olarak Mobil İstihdam Büromuzu Ziyaret Edip Çalışan Arkadaşlarımıza Kolaylıklar Diledik !!!”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ