logo

İBB Kentsel Dönüşüm Masası Mobil İletişim Ofisi Ataşehir İçerenköy’de

İBB Kentsel Dönüşüm Masası Mobil İletişim Ofisi Ataşehir İçerenköy’de

İBB Kentsel Dönüşüm Masası Mobil İletişim Ofisi 19 – 23 Eylül tarihlerinde Ataşehir İçerenköy Tacim Ayvadaş Parkı’nda Ataşehirlilere “Kentsel Dönüşüm” hakkında bilgi verecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Kentsel Dönüşüm Masası Mobil İletişim Ofisi 19 – 23 Eylül tarihleri arasında Ataşehir İçerenköy Tacim Ayvadaş Parkı’nda bölge sakinleri ve Ataşehirlileri “Kentsel Dönüşüm” hakkında bilgilendirecek.

İBB KENTSEL DÖNÜŞÜM MASASI MOBİL İLETİŞİM OFİSİ ATAŞEHİR’E GELİYOR

Ataşehir’in diğer mahalleleri ile birlikte dönüşüm sorunu ile yüz yüze olan İçerenköy sakinleri Kentsel dönüşüm ile ilgili sorularının yanıtını almak ve hakları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler 19 – 23 Eylül tarihleri arasında Ataşehir İçerenköy Tacim Ayvadaş Parkı’na gelecek İBB Kentsel Dönüşüm Masası Mobil İletişim Ofisi‘ni ziyaret ederek bilgi sahibi olabilirler.

TACİM AYVADAŞ PARKI’NA KENTSEL DÖNÜŞÜM SORULARINA YANIT

İBB Kentsel Dönüşüm Masası Mobil İletişim Ofisi 19 – 23 Eylül tarihleri arasında saat 10.00 ile 16.00 arasında Ataşehir İçerenköy Tacim Ayvadaş Parkı’na kentsel dönüşüm ile ilgili sorunları dinleyip soruları yanıtlayacaklar.

İÇERENKÖYLÜ GÜVENLİ KONUT İÇİN KENTSEL DÖNÜŞÜM BEKLİYOR

İçerenköy’de imar planları bulunan alanlarda bireysel, parsel bazında yenileme ve dönüşüm çalışmaları sürüyor. Halen imar sorunu olan İçerenköy’ün bazı bölümlerinde son aşamasına gelen İçerenköy İmar Planlarının onaylanmasıyla birlikte toplulaştırma ile dönüşümün hız kazanması bekleniyor. Bu kapsamda hak sahibi olan İçerenköylüler için gelecekleri ile ilgili tam bir bilinmezlik söz konusu. Bir an evvel güvenli konutlarda yaşama hakkına kavuşmak isteyen vatandaşlar için imar planının onaylanmasıyla “Kentsel Dönüşüm” uygulaması umut oluyor.

İBB MOBİL OFİSİ’NDE DURUMUNUZ İLE İLGİLİ DAHA AYRINTILI BİLGİLENME

İçerenköy Tacim Ayvadaş Parkı’na gelecek İBB Kentsel Dönüşüm Masası Mobil İletişim Ofisi’nin ziyaret edilmesini isteyen İçerenköy Mahallesi Muhtarı Sırma Doğru, İBB Mobil İletişim Ofisi’nin ziyaret edilerek kendi parselleri ile ilgili bilgi almaları, sorularının yanıtını almalarını önererek; “Sevgili komşularım, Mahallemizin imar sorunu konusunda epeyce yol alındı. Ancak karşılaştığımız sorular ve sorunlardan anlaşılıyor ki siz komşularım kendi durumunuz ile ilgili daha ayrıntılı bilgilenme ihtiyacı duyuyorsunuz. O nedenle İBB Kentsel dönüşüm ofisi siz komşularımızın sorunlarını daha ayrıntılı cevaplandırmak üzere 19 – 23 Eylül 2022 tarihleri arasında saat 10.00 ile 16.00 arasında İçerenköy Tacim Ayvadaş parkında mobil ofis kuracaktır.” Dedi.

BİLGİYİ SORUMLULARINDAN ÖĞRENMEK SANIRIM DAHA AYDINLATICI OLACAK

Muhtar Sırma Doğru, paylaşımında “Sizlerden ricam imar durumunuz ile ilgili kafanıza takılan tüm sorunlarınızı bu tarihler arasında İBB yetkilerinden öğrenmek için başvurmanızdır. Bilgiyi sorumlularından öğrenmek sanırım daha aydınlatıcı olacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ