logo

İBB Meclisi İçerenköy ve Küçükbakkalköy İmar Planını Onayladı

İBB Meclisi İçerenköy ve Küçükbakkalköy İmar Planını Onayladı

İBB Meclisi Kasım toplantısında görüşülen Ataşehir İlçesi, İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP İtirazı ile ilgili düzenlemeler onaylandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Kasım Ayı gündemine alınan İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP İtirazı değerlendirmelerini, görüştü.

İstanbul büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı görüşmelerinde 182’inci sıradan gündeme alınarak görüşülen Ataşehir İlçesi, İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP İtirazı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Hukuk Komisyonu Müşterek Raporu (2018/799) oylanarak kabul edildi.

Plan Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ataşehir ilçesi 1/1000 ölçekli İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresi Uygulama İmar Planı’nda gerekli düzenlemeler yapılmak üzere ilçe belediyesine gönderilecek.

Yapılan itirazlar üzerine Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ataşehir ilçesi 1/1000 ölçekli İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresi Uygulama İmar Planına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 31/10/2018 tarihli ve 68 sayılı raporu Meclisi gündemine alınmış, görüşmeler sonrası yapılan oylamada müdürlüğüne edilme kararı alınmıştı. Plan İBB tarafından onaylanan 1/5000 ölçek NİP’e göre düzenlenip onaya sunulacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ