logo

İçerenköy Afet Öncesi Arama Kurtarma Ekipleri Oluşturuyor

İçerenköy Afet Öncesi Arama Kurtarma Ekipleri Oluşturuyor

İçerenköylüleri Arama Kurtarma ve benzer ekipleri oluşturmak amacı ile yapılacak toplantıya davet eden Muhtar Sırma Doğru, İçerenköy afet ekiplerini oluşturuyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Özellikle genç İçerenköylüleri “Arama Kurtarma” ve benzer “Afet ekipleri” oluşturmak amacı ile yapılacak toplantıya davet eden Muhtar Sırma Doğru, “kendi yaralarımızı sarmanın temellerini oluşturmalıyız.” Dedi.

“AFET EKİPLERİ” OLUŞTURMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Kahramanmaraş merkezli depremlere bağlık yıkımlar ve can kaybı ile gündeme gelen olası İstanbul Depremi öncesi dayanışmanın önemine işaret eden İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru, mahalle ölçeğinde örgütlenerek, arama kurtarma faaliyetlerine de katılacak “afet ekipleri” oluşturmak için harekete geçti.

Ülkemizde yaşanan zor günlerde olağanüstü dayanışmanın gerçekleştiğinin altını çizen Muhtar Sırma Doğru, “şimdi çalışma gerçekleştirip kendi yaralarımızı sarmanın temellerini oluşturmamız gerekiyor.” Dedi.  

İÇERENKÖY ARAMA KURTARMA EKİPLERİ OLUŞTURULACAK

3 Mart 2023 Cuma günü saat 19.00 da Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde toplantı düzenlendiğini duyuran İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru, İçerenköylüleri Arama kurtarma ekipleri, Organizasyon gönüllü ekipleri, Güvenlik ve ekipleri oluşturmak için çalışmalar başlatacaklarını kaydetti.

Toplantı Tarihi:
3 Mart 2023 Cuma, Saat: 19.00
Toplantı Yeri:
Neşet Ertaş Kültür Merkezi

İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru Tarafından Toplantı Duyurusu ve Davet:

SEVGİLİ KOMŞULARIM VE DEĞERLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI YÖNETİCİLERİ NE DAVETİMDİR!

Ülke olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. Bu süreçte tüm kurum çalışmalarının yanında biz vatandaşlarında dayanışması olağan üstüydü. Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz dayanışma için herkesi her kurumu ayrı ayrı dayanışma duygularımla selamlıyorum.

Şimdi başka bir çalışma gerçekleştirip kendi yaralarımızı sarmanın temellerini oluşturmamız gerekiyor.

Bu nedenle mahallemizde;

Arama kurtarma ekipleri,

Organizasyon gönüllü ekipleri,

Güvenlik vb ekiplerimizi oluşturmak üzere çalışmalara başlıyoruz.

Tüm bu konuları görüşmek, fikir alışverişi yapmak üzere 3 Mart 2023 Cuma günü saat 19.00 da Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde (muhtarlık yanı) toplanıyoruz.

Özellikle gençlerimizin, arama kurtarma malzemelerini kullanabilecek ve süreci koordine edebilecek komşularımızın bu toplantıya katılmaları önemlidir.

Sevgilerimizle

Sırma Doğru

İçerenköy Mahalle muhtarı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ