logo

İçerenköy Dernek Yönetimi CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

İçerenköy Dernek Yönetimi CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek Başkan Celal Yalçın ile bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Niyazi Yaman başkanlığındaki İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri; Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Muhasip Doğukan ÇINAR ve Genel Sekreter Metin ÇİMEN, Ataşehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirerek CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ile bir araya geldiler.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ziyareti ile ilgili İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından yapılan açıklamada, “İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği İcra kurulu olarak, Başkan Niyazi YAMAN, Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Muhasip Doğukan ÇINAR ve Genel Sekreter Metin ÇİMEN, Ataşehir Cumhuriyet Halk Partisi(Chp)  Ataşehir ilçe başkanlığına ziyarette bulunduk… İlçe Başkanı Sn Celal YALÇIN ile Ataşehir, İçerenköy ve Derneğimiz çalışmaları hakkında görüş Alış verişinde bulunduk. Ataşehir CHP ilçe başkanı Sn Celal YALÇIN a teşkilatına bizi ağırladıkları için çok teşekkür ederiz…” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ