logo

İçerenköy Muhtarı Sırma Doğru, ‘İçerenköy’ün Aydınlık Yüzü’ Sloganıyla Tekrar Aday

İçerenköy Muhtarı Sırma Doğru, ‘İçerenköy’ün Aydınlık Yüzü’ Sloganıyla Tekrar Aday

Muhtarlıkların mahalle ile kurumlar arasında yerelde iletişim kuran birim olduğunu ifade eden İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru, 31 Mart’ta da aday söyledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

İçerenköy Muhtarı Sırma Doğru, “Hep Birlikte Daha İyiye ve Daha Güzele” sloganıyla 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha adaylığını açıkladı.

Ayrım gözetmeksizin bütün İçerenköylü için hizmet verdiğine işaret eden İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru, aynı anlayışla ve daha da güçlü hizmete için 31 Mart yerel seçimlerinde aday olduğunu ifade ediyor.

İÇERENKÖY’ÜN DEĞİŞİMİNE TALİBİM

“İçerenköy’ün Değişimine Talibim” sloganıyla girdiği 2019 yerel Seçiminde zaferle çıkan eden İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru, aday olduğunu açıkladığı 31 Mart yerel seçimlerinde de zaferle çıkarak başlatmış olduğu “Değişim” sürecini sürdürüp, tamamlamak istiyor.

HEP BİRLİKTE DAHA İYİYE VE DAHA GÜZELE

5 Yıl önce 2019 yerel Seçiminde İçerenköy’de katılımcı ve bireylerin karar sürecinde etkili olabileceği katılımcı bir muhtarlık vaadi ile yola çıkan Sırma Doğru, aynı inançla ve “Hep Birlikte Daha İyiye ve Daha Güzele…” sloganıyla 31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha aday olma kararını açıkladı.

MUHTARLIKLAR MAHALLE İLE KURUMLAR ARASINDA KÖPRÜ

İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru, muhtarlıkların mahalle ile kurumlar arasında yerelde iletişim kuran, köprü olan birim olduğunu, bu kapsamda Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Kaymakamlığı başta olmak üzere Ataşehir ve İçerenköy bağlantılı kurum ve kuruluşlar ile iletişiminin güçlü olduğunu vurguladı.  

“NASIL BİR İÇERENKÖY MAHALLESİ İSTİYORUZ?”

2019 Yerel Seçimlerine “Nasıl bir İçerenköy Mahallesi istiyoruz?”, “Nasıl bir mahalle olmalı?” sorularına mahalle sakinlerinin yanıtlarını dikkat alarak ve bu kapsamda İçerenköylülerin beklentilerini karşılamak üzere yola çıkan İçerenköy Muhtarı Sırma Doğru, 5 yılını tamamlamak üzere olduğu görev süresinde bu talepleri yerine getirmek üzer çalışma yürüttü. 

31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE TEKRAR ADAY

İçerenköy’de mahalle içi dayanışmayı, yardımlaşmayı güçlendiren, ilgili kurum ve kuruluşlarla iletişim kurarak İçerenköy Mahallesi’nin ulaşım ve trafik sorunlarının üstesinden gelmek için çalıştığını kaydeden Sırma Doğru, aynı anlayışla çalışmalarını sürdürmek amacıyla 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

SIRMA DOĞRU KİMDİR?

1965 yılında Erzincan’da dünyaya geldi. Alibeyköy Lisesi’ni bitirdikten sonra profesyonel iş hayatı başladı. 1986 yılında İstanbul Tabip Odası’nda çalışmaya başladı ve 2013 yılında buradan emekli oldu. Çalışma hayatı boyunca ve sonrasında, sosyal ve eğitim projeleri ile çeşitli derneklerde görev aldı. 31 yıldır İçerenköy’de ikamet ediyor. Evli olan Sırma Doğru’nun iki oğlu bir kızı var.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ