logo

İçerenköy Spor Kompleksi 2022’de Tamamlanacak

İçerenköy Spor Kompleksi 2022’de Tamamlanacak

İstanbul’da inşasına devam eden İBB’nin 12 spor tesisinin, yapımı süren spor tesislerden 8’i hizmete açılacak. Yakında başlayacak İçerenköy Spor Kompleksi 2022’de tamamlanacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ataşehir İçerenköy Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkının yapımı yakın zamanda başlayacak. 

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türk sporuna altyapı desteği sunmak ve İstanbulluların sporla iç içe yaşamasını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar doğrultusunda İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İBB Yapı İşleri Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen spor tesislerinin yapım çalışmalarına devam ediliyor.

ATAŞEHİR İÇERENKÖY SPOR TESİSİ 2022 YILINDA AÇILIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ataşehir İçerenköy Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkının yapımı yakın zamanda başlayacak.  Ataşehir İçerenköy Spor Tesisi 2022 yılında tamamlanarak hizmete açılacak.

Başkan Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türk sporuna altyapı desteği sunmak ve İstanbulluların sporla iç içe yaşamasını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İBB Yapı İşleri Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen spor tesislerinin yapım çalışmaları devam ediyor.

İBB, yapımı süren spor tesislerinin tamamlanmasıyla birlikte kente yepyeni tesisler kazandırmaya 2021 yılında da devam edecek. Spor salonu, stat ve yüzme havuzlarının bulunduğu 12 spor tesisinden 8’inin inşası, yeni yılda tamamlanacak. Ayrıca projeleri hazırlanan spor tesislerinin yapımı da yeni yılda başlayacak.

2022 SONUNA KADAR TOPLAMDA 13 YENİ SPOR TESİSİ AÇILACAK

Yapımı devam eden 8 spor tesisinin tamamlanması ile birlikte 56 bin 947 metrekare yeni spor alanı İstanbul’a kazandırılmış olacak. Bu tesislerin yanı sıra 4 spor tesisinin yapımı daha devam edecek. Bağcılar, Başakşehir, Gaziosmanpaşa ve Üsküdar’da inşaatları süren 4 spor tesisi 2022 yılında tamamlanacak.  Ayrıca Ataşehir İçerenköy Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkının yapımı yakın zamanda başlayacak. Proje ve ihale sürecinin tamamlandığı, yüklenici firmaya yer tesliminin gerçekleştiği tesiste futbol sahası, yüzme havuzu ve fitness salonları yer alacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ