logo

İçerenköy’e İBB İstanbulkart ve Akbil Otomatı Geldi

İçerenköy’e İBB İstanbulkart ve Akbil Otomatı Geldi

İçerenköy Mahallesi Muhtarı Sırma Doğru mahallede eksik olan, sıkıntısı çekilen biletmatik, istanbulkart, akbil dolum otomatını İçerenköy Muhtarlık yanına getirdiklerini duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

2019 yerel seçimlerinde Mahalle muhtarlığına adaylığında açıkladığı hizmet anlayşıla çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden İçerenköy Mahallesi Muhtarı Sırma Doğru, bu kapsamda Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü desteğiyle İBB Belbim tarafından muhtarlık yanında İstanbulkart ve akbil dolum otomatının İçerenköylülerin hizmetine girdiğini söyledi.

İçerenköy Mahallesi Muhtarı Sırma Doğru tarafından yapılan açıklama:

Sevgili komşularım, 2019 yerel seçimlerinde Mahalle muhtarlığına adaylığımızı açıkladığımız zaman nasıl bir muhtarlık yapacağımızı da tanımlamıştık.

Ne demiştik:

Her koşulda;

– dayanışma,

– kamusal hizmet,

– aksamayan hizmet,

– güler yüzlü hizmet ve

-şeffaf bir yönetim biçimi demiştik.

Tüm bu sözlerimizi yerine getirmek için büyük bir şevkle çaba harcıyoruz. Mahalle içi dayanışmamız şahane gidiyor hepiniz sağ olun.

Kamusal hizmet için uzun zamandır mahallemizde eksik olan akbil dolum makinenizi uzun bir dönemin sonunda (muhtarlık önünde) Mahallemize getirdik. Emeği geçen Ataşehir belediyesi fen işleri müdürlüğüne ve Belbim çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.

@mahallecandır @kamusalhizmethaktır

Sevgilerimle

Sırma Doğru

İçerenköy Mahalle Muhtarı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ