logo

İçerneköy PSA Derneği’nde ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’

İçerneköy PSA Derneği’nde ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’

icerenkoy_psa_kadinAnadolu Yakası Alevi Kadınlar Hareketi tarafından İçerenköy Cemevi ve Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi’nde ‘Birlik ve dayanışma kahvaltısı’ düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Vesile Özdemir başkanlığındaki Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadın Komisyonu tarafından organize edilen Anadolu Yakası cem evleri kadın komisyonlarına yönelik ‘Birlik ve dayanışma kahvaltısı’ kadınlardan yoğun ilgi gördü.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadın Komisyonu tarafından İçerenköy Cemevi ve Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıya CHP PM Üyesi Ümran Köksüz, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin eşi ve Sosyal Değişim Vakfı Girişimi (SDV) Sözcüsü Gamze Akkuş İlgezdi, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehtap Düzova ile birlikte; Kartal, Maltepe, Çekmeköy, Şah kulu, Mustafa Kemal cem evlerinin aralarında bulunduğu Anadolu yakasındaki cem evleri kadın komisyonları üyesi 130’a yakın kadın katıldı.

İnsanların Ötekileştirilmediği Bir Ülke Umut Ediyorum

Birlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadın Komisyonu tarafından organize edilen kahvaltı ile ilgili konuşan Vesile Özdemir, “Anadolu yakası alevi kadınlar hareketi bugün verilen birlik kahvaltısı ile taçlandırılmıştır. Emek veren başta İçerenköy Pir Sultan Kadın Komisyonu yönetimine ve davete icabet eden canlara çok teşekkür ederim. İnsanların ötekileştirilmediği, sırf dini, mezhebi veya ırkı yüzünden katledilmediği eşit yurttaşlık haklarının olduğu bir ülke olması umudumu korumak istiyorum. Ülkemin aydın demokrat insanların var olması bu umudumu güçlendiriyor” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ