logo

İdris Güllüce ‘Anadolu’nun Mayalarısınız’

İdris Güllüce ‘Anadolu’nun Mayalarısınız’

Ataşehir Ak Parti İlçe Teşkilatı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve milletvekillerinin katıldığı Mustafa Naim Yağcı’nın ev sahipliğindeki törende partililerle bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Merkezinin önünde gerçekleşen bayramlaşma törenine; Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan, Erol Kaya ve Hasan Sert, İstanbul Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, Ataşehir AK Parti İlçe Başkanı M.Naim Yağcı, Ataşehir Belediye Meclis üyeleri, Milletvekili Adayı Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu, ilçe ve mahalle teşkilat mensupları ile partililer katıldı.

Milletvekili Ravza Kavakçı, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş ve İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı, yaptıkları selamlama konuşmalarında teşkilat mensupları ve partililerin bayramını kutladı.

Siyasi gündemi ve hükümet kurma çalışmalar için yapılan koalisyon görüşmeleri ile ilgili düşüncelerini de dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce teşkilat mensupları ve partililerin bayramını kutladığı konuşmada; “Allah daha nice güzel bayramlar nasip etsin. Bugünkü bayramları arayacak insanlar halinde olmayalım inşallah. Allah milletimize 7 Haziran öncesinde büyük projeler yapmayı, kendi savunma sanayisini, havaalanlarını, köprülerini yapmayı bize nasip etti. İnşallah bu projelerin daha fazlası milletimize nasip olur. Anneler, çocuklarınızı bu toprakların, bu ülkenin çocukları olarak yetiştirin. Çünkü çocuklarımız bu toprakların değerini bilemez hale gelmeye başladı. Sizler Nene Hatunların, Kara Fatmaların bugünkü temsilcilerisiniz. Anadolu mayasını sizler temsil ediyorsunuz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ