logo

İdris Şahin ‘Çankırı’da Birlik, Beraberlik Daim Olur’

İdris Şahin ‘Çankırı’da Birlik, Beraberlik Daim Olur’

idris sahinTopkapı Sosyal Tesisleri’nde ÇANDEF ve Çankırı Vakfı’nın düzenlediği Çankırılıların iftarına katılan Ak Parti Çankırı Mv. İdris Şahin; Çankırı’da birlik, beraberliğin daim olmasını diledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) ve İstanbul Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı’nın, İBB’nin Topkapı’daki Panorama 1453 Sosyal Tesisleri’nde birlikte düzenlediği toplu iftar yemeğine katılan Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Ramazan ve bayram mesajında; Çankırıları, muhteşem kalabalıkla, birlik, beraberlik içerisinde görmenin kendisini mutlu ettiğini ifade edip, “Çankırı’da birlik, beraberlik daim olur inşallah.” dedi.

İstanbul’a gelerek Çankırılıların iftarına katılan Ak Parti Çankırı Mv. İdris Şahin’in mesajı:

Ramazan rahmet ve bereket ayıdır. Böyle anlamlı bir günde Vakfımızın ve Federasyonumuzun ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu bu etkinlikte Çankırılı hemşehirlilerimiz ile beraber olmak için buradayız. Burada birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Bu gün Edirne’de Çankırılı bir işadamımızın otoyol ve köprü temel atma töreninden geliyorum. Burada da Çankırılıları muhteşem bir kalabalıkla birlik, beraberlik içerisinde bulmak beni mutlu etti.

İnşallah Ramazan’ın bu uhuvveti, Bu mübarek günlerin yüzüz suyu hürmetine Çankırı’da birlik, beraberlik daim olur.

İnsanlarımız çok daha huzurlu, mutlu bir geleceğe inşallah hep birlikte adım atar. Yaklaşan Ramazan Bayaramı’nı da bu vesile ile tebrik ediyorum. Cenab-ı Hak inşallah her dönemi Ramazan kadar bereketli, bayram sevinci kadar da mutlu etsin diliyorum. Saygılar sunuyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ