logo

İlçe Belediyeleri İle Eşgüdümlü Projeler Üretmek İstiyoruz

İlçe Belediyeleri İle Eşgüdümlü Projeler Üretmek İstiyoruz

Ortak masa toplantıları kapsamında 23.ziyaretini Şile Belediyesi’ne yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe belediyeleriyle koordineli proje yürütmek istediklerini söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ortak masa toplantıları kapsamında Şile Belediyesi’ni ziyaret etti. İmamoğlu, “İlçe belediyelerimizle organizasyon yapan, koordineli çalışan ve projeleri eşgüdümlü yürüten bir Büyükşehir Belediyesi olmak istiyoruz” dedi.

BAŞKAN İMAMOĞLU: “İLÇE BELEDİYELERİ İLE EŞGÜDÜMLÜ PROJELER ÜRETMEK İSTİYORUZ”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe belediyesi ziyaretlerine Şile’yi de ekledi. İmamoğlu, Şile Belediyesi binası önünde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından alkışlarla karşılandı. Belediye Başkanı İlhan Ocaklı bina girişinde karşıladığı İmamoğlu’nu, makam odasında ağırladı. İBB olarak, Şile Belediyesi ile müşterek çalışma disiplinlerini konuşacaklarını belirten İmamoğlu, “İlçe belediyelerimizle organizasyon yapan, koordineli çalışan ve projeleri eşgüdümlü yürüten bir Büyükşehir Belediyesi olmak istiyoruz. Bu konuda 22 belediyemizi gezdik, bu 23’ncü belediyemiz. İnşallah Şubat ayında bitirmek istiyoruz bütün belediyeleri. Şile’de bugün mevcut durum nedir, bugüne kadar neler yapılmış, beklentiler neler onları konuşacağız. Başkan’ımıza teşekkür ediyoruz bu güzel iş birliği için” dedi.

ŞİLE, KORUNMASI GEREKEN BİR DEĞER

İmamoğlu ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ocaklı ise şunları söyledi:

“Şile, Cumhuriyet’le yaşıt bir ilçe. İstanbul’un en eski ve en kadim ilçelerinden bir tanesi. Yüzde 80’imiz orman. Yaklaşık 787 kilometrekarelik bir arazide, Anadolu yakasının en büyük arazi yapısına sahip. Dolayısıyla coğrafya büyük olduğu için hizmet üretmek de oldukça mesai alıyor. Bu zaman kadar Büyükşehir’le olan ilişkilerimiz bereketli ve güzel geçti. İnşallah bundan sonra da aynı bereketin devam etmesini umut ediyoruz. Çünkü Şile, korunması gereken bir değer. Biz yerel belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Büyükşehir de bugüne kadar yaptı. Arzu ediyoruz aynı hassasiyetle devam eder, bereketlendiririz. Derdimiz duamız bu.”

İmamoğlu ve Ocaklı, konuşmalardan sonra ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla görüşmenin ardından, İBB ve Şile Belediyesi heyetleri, Kültür Merkezi’ne geçti. Şile Belediyesi heyeti, İmamoğlu ve ekibine, ilçenin sorunlarıyla ilgili sunum yaptı. İmamoğlu ve Ocaklı, sunumun ardından Rokethane Mevkii’nde, liman, dolgu alanı ve kordon boyunda saha incelemelerinde bulundu. Sahildeki balık tezgahlarını ziyaret eden İmamoğlu, esnafa “hayırlı işler” diledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ