logo

Ilgaz Dernekler Birliği Genel Kurulu Yeni Dönem Yönetimini Belirledi

Ilgaz Dernekler Birliği Genel Kurulu Yeni Dönem Yönetimini Belirledi

İstanbul’daki Ilgaz köy derneklerini çatısı altında toplayan İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği 18.Olağan Genel Kurulu Sultangazi Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’da Çankırı’nın ilçesi Ilgaz derneklerinin çatı kuruluşu İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği 18.Olağan Genel Kurulu Sultangazi Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi.

ILGAZ DERNEKLER BİRLİĞİ 18.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği üyesi Ilgaz dernekleri delegelerinin katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği 18.Olağan Genel Kurulu, Ramazan Bekar’ın okuduğu Kurân Tilaveti ile başladı.

ÇANDEF ONURSAL BAŞKANI ZEKERİYA AÇIKGÖZ BAŞKANLIĞINDAKİ DİVAN

Delegelerin teklifi üzerine yapılan oylamayla Divan Başkanlığına Zekeriya Açıkgöz, Divan Başkan Yardımcılığına Hamdullah Altıntop, Divan Katip Üyeliğine Hüseyin Alier ve Fatih Kayacı seçildi.

BİRLİĞİN FAALİYET, GELİR – GİDER VE DENETLEME RAPORLARI İBRA EDİLDİ

ÇANDEF Onursal Başkanı Zekeriya Açıkgöz başkanlığındaki Divan Kurulu yönetimiyle gerçekleştirilen Ilgaz Dernekler Birliği 18.Olağan Genel Kurulu, açılış ve protokol konuşmalarından sonra, 2018-2021 yılları arasında gerçekleştirilen faaliyet raporunu, gelir ve gider raporu ve denetleme kurulu raporu üyelerimizin bilgilerine sunuldu.  Birliğin faaliyet, gelir  – gider ve denetleme kurulu raporlarının sunumu sonrası tek tek oylanarak delegeler tarafından oy birliğiyle ibra edildi.

ANAÇAL, DERNEK BAŞKANLARI VE ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ

Genel Kurul’da yapılan seçimde oy birliği ile tekrar Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı olarak seçilen mevcut başkan Mustafa Anaçal, teşekkür açıklaması yaparak, “Oy birliğiyle şahsımı ve yönetim kurulumu yeni dönemde de tekrar bu önemli vazifeye görevlendiren birbirinden kıymetli dernek başkanlarımıza ve üyelerimize şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına en içten dileklerimle teşekkür ederim.” Dedi.

SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DURSUN’A TEŞEKKÜR

2. dönem tekrar seçilen Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Anaçal, genel kurula katkılardan dolayı Sultangazi Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Dursun’a ve katılımcı misafirlere, katılımından dolayı tek tek teşekkür ederken; kendisini tekrar seçerek göreve getiren delegelere teşekkürlerini de dile getirdi.

Sultangazi Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Dursun’un ev sahipliğinde Sultangazi Belediyesi Evlendirme Dairesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği 18.Olağan Genel Kurulu’na; AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Hamdullah Altıntop, önceki dönem Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, ÇANDEF 2.Bölge Başkanı Ercan Bedir, Çandef Genel Başkanvekili ve Orta Dernekler Birliği Başkanı İsmail Altun, İstanbul Çankırı Kadınları Derneği Halise Akıcı ile İstanbul’daki Ilgaz ve bağlı köy dernekler, Ilgaz ve Çankırı birlik, dernek ve STK ile siyasi parti temsilcileri ve delegeler ile Ilgaz ve Çankırılı hemşerileri katıldı.

Ilgaz Dernekler Birliği 18.Olağan Genel Kurulu seçiminde göreve gelen
Yeni Ilgaz Dernekler Birliği Yönetim Kurulu:

Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı:

Mustafa Anaçal

Yönetim Kurulu:

1-Ali Paslı

2-Recep Yiğit

3-Murat Kenan

4-Güven Tüzüner

5-Bayram Güngör

6-Hüsnü Nazlı

7-Mevlüt Elma

8-Aydın Ünlü

9-Faruk Kocaosmanoğlu

10-Selahattin Bostan

11-Şükrü Gündüz

12-Sedat Altay

13-Turhan Demirtaş

14-Ömer Bayır

15-Tevfik Dursun

16-Rıza Yalınkaya

17-Ferhat Kocamaz

18-Mehmet Yalçıntepe

19-Muharrem Arslan

20-Ramazan Çakır

Denetleme Kurulu

1-Hüseyin Ali Er

2-Mustafa Tandur

3-Murat Adalı

4-Bayram Arlı

5-İrfan Çakır

6-Bekir Küçük

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ