logo

Ilgaz Kaymakamlığına Yusuf Güni Atandı

Ilgaz Kaymakamlığına Yusuf Güni Atandı

yusuf-guni_ilgaz_kaymakamİçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan 2014 kaymakamlar kararnamesi ile Çankırı Ilgaz Kaymakamlığına, Hacıbektaş Kaymakamı Yusuf Güni atandı. Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni 

Recep Kenan/itvhaber.com

Yusuf Güni İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kaymakamlar kararnamesi ile Çankırı Ilgaz Kaymakamlığına, Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir ise Balıkesir Susurluk Kaymakamlığına atandılar.

ATAMASI YAPILAN KAYMAKAMLARDAN VALİYE ZİYARET

İçişleri Bakanlığı’nın 2014/1032 sayılı 2014 Yılı Kaymakamlar Atama Kararnamesi ile ataması yapılan Çankırı ilçe kaymakamlarından Atkaracalar Kaymakamı Kürşad Karaca ve Yapraklı Kaymakamı Celalettin Taşkaya 3 Eylül 2014 Çarşamba günü Sayın Valimiz Vahdettin Özcan’a veda ziyaretinde bulundu.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, İçişleri Bakanlığı’nın 2014/1032 sayılı atama kararı ile İlimiz Atkaracalar İlçesi Kaymakamı iken Yozgat İli Yenifakılı Kaymakamı olarak atanan Kürşad Karaca’ya ve İlimiz Yapraklı Kaymakamı iken Bilecik İli Gölpazarı Kaymakamı olarak atanan Celalettin Taşkaya’ya yeni görev yerlerinin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Kaymakam Kürşad Karaca ve Celalettin Taşkaya ise görev süreleri boyunca kendilerine desteklerinden dolayı Vali Vahdettin Özcan’a teşekkür etti.

Öte yandan İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren 2014/1032 sayılı atama kararına göre Çankırı’da şu değişiklikler oldu:

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, Çankırı Vali Yardımcısı Şerefnur Oktay Zonguldak Vali Yardımcılığına atandı.

İçişleri Bakanlığı 2014/1032 sayılı atama kararına göre; 1.Derece Kadrolu Çankırı Vali Yardımcılığına Hukuk Müşaviri Elif Miskioğlu’nun,

1.Derece Kadrolu Çankırı Vali Yardımcılığına Diyarbakır Vali Yardımcısı Zafer Engin’in,

1.Derece Kadrolu Ilgaz Kaymakamlığına Hacıbektaş Kaymakamı Yusuf Güni’nin,

Eldivan Kaymakamlığına Eskişehir Valiliği – Kaymakam Adayı Sinan İnaltekin’in,

Atkaracalar Kaymakamlığına Erzurum Valiliği – Kaymakam Adayı İdris Arslan’ın,

1.Derece Kadrolu Susurluk Kaymakamlığına Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir’in,

Kastamonu-Bozkurt Kaymakamlığına Çankırı Valiliği – Kaymakam Adayı Murat Gökoğlu’nun ataması yapıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan 2014/1032 sayılı kaymakamlar kararnamesi ile Çankırı Ilgaz Kaymakamlığına atanan Yusuf Güni, Hacıbektaş Kaymakamı olarak görev yapıyordu.

Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni Kimdir?

Yusuf Güni, Kırıkkale (Keskin) doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale’de tamamlamış olup, ardından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine giriş yapmış ve 2002 yılında mezun olmuştur.

Yaklaşık bir yıl Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünde çalıştıktan sonra Kaymakamlık sınavını kazanarak Kaymakamlık mesleğine giriş yapmıştır.

Adaylık sürecinde Kırşehir’in Akpınar ve Boztepe ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Yine 9 ay süreyle yurtdışı eğitimini İngiltere’nin Manchester Üniversitesinde tamamladı.

Müteakiben Kütahya ili Şaphane ilçesinde asil Kaymakamlığa başladı. 2008 Eylül ayından itibaren Selim ilçesinde, daha sonra 14 Ağustos 2010 tarihinden itibaren de Van Gevaş ilçesi Kaymakamı olarak göreve başladı.

Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İdare Hukuku Bilim dalında Yüksek Lisans yapmış olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Hacıbektaş Kaymakamı olarak görev yaparken Ilgaz Kaymakamlığına atanan Yusuf Güni’ye yeni görevinde başarılar dileriz.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ