logo

‘Ilgaz Kazım Kara Futbol Turnuvası’ Kupası Sahibini Buldu

‘Ilgaz Kazım Kara Futbol Turnuvası’ Kupası Sahibini Buldu

Ilgaz Dernekler Birliği tarafından düzenlenen İstanbul’daki Ilgazlıları birleştirip, kaynaştırmayı amaçlayan “Kazım Kara Futbol Turnuvası” final maçı ve kupa töreni ile tamamlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ilgaz Dernekler Birliği Sultangazi’de 20 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen açılış töreni ve başlama vuruşu ile start alan, 25 Aralık Pazar günü oynanan “Kazım Kara Futbol Turnuvası” finalindeki 2-1’li galibiyet ile Yeşildumlupınar ekibi kupayı omuzladı.

İBB Spor AŞ Çırpıcı Spor Tesisi’nde gerçekleştirilen Kayı Gücü ile Yeşildumlupınar Köyü arasında oynanan Ilgaz Dernekler Birliği “Kazım Kara Futbol Turnuvası” Final Maçı Yeşildumlupınar ekibinin 2-1’li galibiyeti ile sonuçlandı.

Ilgaz köyleri arasındaki etkileşimi artırmak, gençlerin tanışıp kaynaşmalarını güçlendirmek amacıyla Ilgaz Dernekler Birliği tarafından Ana Sponsoru Çağın Plastik ana sponsorluğu ile düzenlenen “Kazım Kara Futbol Turnuvası” 4 grupta 16 köy futbol takımları arasında gerçekleşti.

FİNAL VE KUPA TÖRENİ

25 Aralık Pazar günü Kayı Gücü ile Yeşildumlupınar Köyü arasında oynanan, Mustafa Anaçal ve yönetimi tarafından düzenlenen Ilgaz Dernekler Birliği “Kazım Kara Futbol Turnuvası” Final Maçı ve kupa törenine; Çankırı Vakfı Başkanı İsmail Yüksel, ÇANDEF Onursal Başkanı Zekeriya Açıkgöz, önceki dönem birlik başkanları Mustafa Ekmekçi ve Mehmet Altıntop, Sultangazi Çankırılılar Derneği Başkanı Recep Eroğlu, Ilgaz ve Çankırı STK temsilcileri ile Ilgaz ve Çankırılıların katıldı.

TURNUVA 20 KASIM’DA AÇILIŞ TÖRENİYLE BAŞLAMIŞTI

Ilgaz Dernekler Birliği tarafından düzenlenen İstanbul’da yaşayan Ilgazlıları birleştirip kaynaştırmayı amaçlayan “Kazım Kara Futbol Turnuvası” açılış töreni ardından oynanan ve açılış maçları ile 20 Kasım’da başlamıştı.  

Mustafa Anaçal başkanlığındaki Ilgaz Dernekler Birliği yönetimi tarafından organize edilen “Kazım Kara Futbol Turnuvası” açılış töreni Çankırı Vakfı Başkanı İsmail Yüksel, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Hamdullah Altıntop, önceki dönem Birlik başkanları Mehmet Altıntop ve Mustafa Ekmekçi, Esenler Çankırılılar Derneği Başkanı Osman Kelber, Turnuva Ana Sponsoru Çağın Plastik yönetim kurulu Başkanı Murat Top, birliğe bağlı köy dernek başkan ve yönetimi, Ilgaz ve Çankırı STK temsilcileri ile Ilgaz ve Çankırılıların katılımı ile gerçekleşmişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ