logo

İlgezdi, ‘Hint Varyantı İstanbul’dan Yayılabilir’

İlgezdi, ‘Hint Varyantı İstanbul’dan Yayılabilir’

“Tam Kapanma” öncesi yaşanan İstanbul’dan göçe dikkat çeken CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi “Hint Varyantı İstanbul’dan Yayılabilir.” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son günlerde Hindistan’da yaşanan ve kovid 19 salgınının ulaştığı tehlikeli boyut kaygıyla takip edilirken, İngiltere’nin Hindistan’dan gelen vatandaşlarına tedbiren karantina uyguladığı kaydediliyor.

İNGİLTERE’DE HİNDİSTAN GİRİŞLİLERE KARANTİNA

İngiltere’nin Hindistan’dan gelen vatandaşlarını ülkeye girişte ücreti kendilerince ödenmek üzere belirlenen otelde karantinaya alıyor. İddialara göre devlet tarafından belirlenen karantina otellerinin ücretlerinin yüksekliği nedeni ile İngiltere vatandaşları karantina süresini uygun konaklama ücreti olan Türkiye’de geçiriyor.

İLGEZDİ UYARDI: “HİNT VARYANTI İSTANBUL’DA GÖRÜLMEYE BAŞLANDI”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, kapanma açıklaması sonrası İstanbul’dan adeta bir kavimler göçü yaşandığını belirterek, “İstanbul’da yaşayanlar şehri terk ediyor. Bakanlığın açıklamasına göre Hint varyantı İstanbul’da görülmeye başlandı. Kontrolsüz bir biçimde insanların seyahat etmesi nedeniyle bilim insanlarında derin endişe yaratan ve çok hızlı yayıldığı bilinen Hint varyantı İstanbul’dan bütün Türkiye’ye yayılabilir. Önlem almadığınız için tüm şehirler İstanbul gibi yoğun virüse maruz kalacak” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ