logo

İlgezdi: ‘İstanbul’u Kazandığımızda Planı Düzelteceğiz’

İlgezdi: ‘İstanbul’u Kazandığımızda Planı Düzelteceğiz’

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi planın sorunları çözmeyeceğini söylediklerini kaydederek “Biz İstanbul’u kazandığımızda bu planı düzelteceğiz. Mağduriyetleri kaldıracağız.” Dedi.

Ataşehir’in Kurucu Başkanı Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros’tan vatandaşlara seslendi.

SEÇİLDİKTEN SONRA HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIZ

Yenisahra ve Barbaros’tan vatandaşlara seslenen Ataşehir’in Kurucu Başkanı Battal İlgezdi, “Biz belediye başkanı adayları, seçilene kadar partilerin adayıyız, seçildikten sonra herkesin belediye başkanıyız” anlayışını Yenisahra ve Barbaros’ta da vurgulayan kurucu başkan konuşmasında hiç bir ayrım yapmadan tüm vatandaşlara aynı mesafede yaklaştıklarını ifade etti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, geçmiş dönem Milletvekili ve eski İl Başkanı Berhan Şimşek, Ataşehir Belediyesi Meclis üyesi adayları ile birlikte seçim otobüsü üzerinden mahallelilere seslenen Battal İlgezdi, yoğun bir kalabalıkla buluştu.

Vatandaşların Regaip Kandilini kutlayan ve ardından meclis üyesi adaylarını mahallelilere tanıtan Battal İlgezdi; “10 yıl önce Belediye Başkanlığı’na aday olunca mahallenize gelip hep beraber yöneteceğiz dedik. Ataşehir’de her bölgeden her şehirden gelen insanımız var. Göreve geldiğimiz günden itibaren sağcı-solcu anlayışını kaldırıp, biz Ataşehirliyiz dedik.” şeklinde açıklama yaptı.

BATTAL İLGEZDİ: HERKES OYUMUZ SANA DİYOR

Meclis üyesi adaylarını seçerken her bölgeden her yöreden adaylar belirleyip, milli takım kurduklarını vurgulayan İlgezdi; “Günlerdir sokak sokak geziyorum, herkes oyumuz sana diyor. 2009’da aday olduğumuzda yüzde 41, 2014’de yüzde 49 buçuk oy aldık, şimdi de hedefimiz yüzde 60” dedi.

“İSTANBUL’DA YENİDEN DESTAN YAZACAĞIZ”

Bölgenin en büyük problemi olan imar sorununa değinen İlgezdi şunları söyledi: “Yıllardır Ataşehir’in çoğu mahallesiyle ilgili bir sorun var. Biz göreve gelmeden önce, imarla ilgili yıllardır hiçbir adım atılmamıştı. Kapı kapı gezip, çözmek için kavga ettik, en sonunda 1/5000’lik planlar yapılıp bize geldi. Bu planın sorunları çözmeyeceğini ve sağlıksız olduğunu söyledik. Israrla planı bize dayattılar ve mecbur kalıp biz de bu planlara uyarak 1/1000’likleri hazırlayıp, Büyükşehir’e gönderdik. 6 ay bekledikten sonra, mahkeme kararıyla planlar iptal edildi. Daha sonra birileri çıkıp bir günde plan yaptık dedi. Burada benim ve arkadaşlarımın aylarca verdiği emek var. Bu planlar bir günde çıkıyorsa, planlar meclisten geçti, neden askıya çıkarmıyorsunuz? Askıya çıkarın da görelim, çünkü niyetiniz belli, seçilmezseniz planları iptal edeceğinizi biliyoruz”

İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros Mahallelerin planları için konuşmasına şöyle devam etti: “Biz İstanbul’u kazandığımızda bu planı revize edeceğiz, düzelteceğiz. Mağduriyetleri kaldıracağız. Bir metrekare alanı bile yeşile açmayacağımızın sözünü verdik, açmadık, açmayacağız. Mağduriyetler giderilecek. İstanbul’da yeniden destan yazacağız.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ