logo

İlgezdi, ‘Kastamonulular 28 Mayıs Seçimlerine Eksiksiz Katılacak’

İlgezdi, ‘Kastamonulular 28 Mayıs Seçimlerine Eksiksiz Katılacak’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi Ataşehir Kastamonu Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, 28 Mayıs’taki 2. tur 13. Cumhurbaşkanı seçimi çalışmalarına Ataşehir’de devam etti.

28 Mayıs’taki 13. Cumhurbaşkanı seçimi çalışmalarını ara vermeden sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Kastamonu Dernekler Federasyonu merkezinde Federasyon ve bağlı dernek başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Ataşehir Kastamonu Dernekler Federasyonu ve bağlı dernek başkanlarına teşekkür eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, “Kastamonululardan 28 Mayıs seçimlerine eksiksiz katılacaklarının sözünü aldım.” Dedi.

 CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklama:

Şerife Bacı’yı ve nice isimsiz kahramanı bağrında yetiştirmiş Kastamonumuzun derneklerini ziyaret ettim. Ataşehir Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanımız ve bağlı dernek başkanları öncülüğünde, kıymetli Kastamonululardan 28 Mayıs seçimlerine eksiksiz katılacaklarının sözünü aldım.
   Yurttaşımız yalan ve iftira dolu algı operasyonlarına geçit vermeyecek, gereken cevabı sandıkta verecek!
   Misafirperverliklerinden dolayı federasyonumuza ve bağlı derneklerimizin başkanlarına teşekkür ederim.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ