logo

İlgezdi, ‘Seçimi İptal Kararı Alacağını Düşünmüyorum’

İlgezdi, ‘Seçimi İptal Kararı Alacağını Düşünmüyorum’

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yeni bir seçimde sandığa gitmeyenlerin de oyunu alacağını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

YSK (Yüksek Seçim Kurulu)’nın Ak Parti tarafından yapılan olağan üstü itiraza bağlı olarak seçimlerin iptali ile ilgili konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “YSK’nın böyle bir karar vereceğini düşünmüyorum. Çünkü itirazlar sadece İstanbul ve bir iki ilçe ile ilgili… Bu kapsamda bir değerlendirme yapılacağını düşünüyorum.” Diye konuştu.

YSK (Yüksek Seçim Kurulu)’nın Ak Parti tarafından yapılan olağan üstü itirazları ile ilgili konuşmasının doğru olmayacağını, kararı YSK’nın vereceğini kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, seçimlerin yenileneceğine ihtimal vermediğini vurgulayarak, “Seçim yenilenirse daha önce iddia ettiğim yüzde 60’ı alırım. Ben hesapları doğru yaparım. Ataşehir’de sandık sandık inceledim. Bir mahallede 1600 seçmenimiz sandığa gitmemiş. Bu seçimde 20 bine yakın fark çıktı. Yeni seçim olursa en az 37 bin fark çıkar Ataşehir’de.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ