logo

İlgezdi’lerden Maltepe Kastamonu Tanıtım Günleri’ne Ziyaret

İlgezdi’lerden Maltepe Kastamonu Tanıtım Günleri’ne Ziyaret

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) tarafından Maltepe’de düzenlenen Kastamonu Tanıtım Günleri’ni ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi eşi CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve kızları Turnam ile birlikte 14. Kastamonu Tanıtım Günleri ziyaretinde Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Kudret Aslan, Ataşehir meclis üyesi Zekeriya Angi, Maltepe Belediyesi meclis üyesi Erol Tepebaşı da yer aldı.

Kastamonu Valisi Sayın Avni Çakır’ın katılımı ile 28 Ekim’de açılışı yapılan İstanbul, Maltepe etkinlik alanındaki 14. Kastamonu Tanıtım Günleri 31 Ekim’de sona erdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Kastamonu Tanıtım Günler ile ilgili paylaşımında, “Fahri üyesi olduğum Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) tarafından düzenlenen Kastamonu Tanıtım Günleri’ni ziyaret ettim. Güzide ilimizin zengin tarihi, benzersiz doğası ve doğal ürünlerinin sergilendiği etkinlikte Kastamonulu dostlarımızla bir arada olmak keyif vericiydi.” İfadelerini kullandı.

Kastamonu Valiliği himayesinde Mehmet Alver başkanlığındaki Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) tarafından düzenlenen 14. Kastamonu Tanıtım Günleri ile Kastamonu’nun zengin tarihi, dünya literatürüne girmiş doğası ve yöresel ürünleri sergilenip tanıtıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ