logo

İlksen Efe İle Gezdik Gördük Artık BBN TÜRK Ekranlarında

İlksen Efe İle Gezdik Gördük Artık BBN TÜRK Ekranlarında

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Gazeteci Mesut Solak’ın, sunuculuğunu ise İlksen Efe’nin yaptığı “Gezdik Gördük” programı BBN TÜRK ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Gazeteci Mesut Solak’ın, sunuculuğunu ise İlksen Efe’nin yaptığı “Gezdik Gördük” programı ocak ayından itibaren Türkiye’nin en genç tematik haber kanalı BBN TÜRK ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Konu hakkında yapımcı Mesut Solak şunları söyledi; “Gezdik Gördük yaklaşık 2 yıldır ekranlarda. 2023 yılı bizim için çok anlamlı başlıyor. Çünkü ocak ayından itibaren BBN TÜRK kanalındayız. Bu beni ve tüm ekibimi hem heyecanlandırıyor, hem de mutlu ediyor. Kanal ile bugüne kadar yaptığımız görüşmelerde çok pozitif bir iletişim sağladık. Bunun için başta Genel Yayın Yönetmeni Fahrettin bey olmak üzere, tüm BBN TÜRK ailesine çok teşekkür ederiz. Yeni kanalımızda ocak ayı içinde yayınlanacak İlksen Efe ile Gezdik Gördük içinde de bazı yenilikler olacak. Artık bazı özel tematik konuları işleyeceğiz. Örneğin, ilk 2 bölümde ekranların unutulmaz filmlerinin ve efsane dizilerinin İstanbul’daki mekanlarını ve semtlerini ekrana getireceğiz. Biz bir gezi programı olarak tarih ve kültüre de özel bir önem veriyoruz.45 dakika boyunca, izleyenlerimiz çektiğimiz yerlerin doğal güzelliklerini, yemeklerini, kültürünü akıcı bir şekilde inanıyoruz ki keyifle izliyorlar.’’

Programın başarılı ve deneyimli sunucu İlksen Efe düşüncelerini şu şekilde paylaştı. “Şu sıralar çok yoğun çalışıyoruz. İnanıyoruz ki bu emeklerimiz, izleyenlere güzel bir program olarak yansıyacak. Tüm platformlarda yayın yapan BBN TÜRK’te olmak bizleri oldukça mutlu ediyor. Bende ilk bölüm ile izleyicilerimizle buluşmak için sabırsızlanıyorum ve güzel bir dönem geçirmeyi diliyorum.” dedi.

İlksen Efe ile Gezdik Gördük 14 Ocak Cumartesi gününden itibaren her hafta saat 15:20’de BBN TÜRK ekranlarında. BBN TÜRK’ü aşağıdaki platformlarda izleyebilirsiniz.

TV+68 / Tivibu 60 / Kablo tv 72 / D Smart 38  / Blu Tv.42ve Türksat  4A uydusunda yayında.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ